Отцепиха района на Турското консулство в Бургас заради торба

Открила я гражданка, която я занесла на охраната
Обновена: 23 юли 2021 14:03 | 23 юли 2021 14:03, Елка Василева
13
Отцепиха района на Турското консулство в Бургас заради торба
Снимка: архив, БГНЕС

Движението около района на Турското консулство в Бургас бе отцепено заради изоставена найлонова торба в близост до сградата на консулството. Това съобщиха от Областна дирекция на МВР-Бургас.

Сигналът е подаден около 10.40 часа. От полицията посочиха, че съдържанието в торбата не представлява опасност за гражданите или околните сгради. Констатацията е на специализиран екип от Главна дирекция "Жандармерия, специални операции и борба с тероризма" към МВР. В найлоновата торба се съдържали парфюм, дезодорант и брошура.

До изясняване на съдържанието в торбата се наложи затваряне на булеварда "Демокрация" в отсечката до булеварда "Богориди" и прехвърляне за около час на пътния трафик през улица "Св.Св.Кирил и Методий", каза говорителят на полицията в морския град Цветелина Рандева.

Найлоновата торба е открита от гражданка, която я занесла на служител от звеното "Жандармерия", охраняващ зоната около Турското консулство.

Своевременно районът е бил отцепен, като освен активните пътни артерии затворени за преминаване са били и близките алеи в Морската градина, както и малките пресечки, водещи към турското консулство.

В резултат на действия, предприети от Главна дирекция "Жандармерия, специални операции и борба с тероризма" към МВР, е констатирано, че съдържанието на торбата е безопасно, като не се налага осъществяване на контролиран взрив.

Към момента пътният трафик е възстановен, предаде БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Значи някаква леля, намира торба с цитирам ''парфюм, дезодорант и брошура'' и отбиват цялото движения, правят *** задръстванията из целия град... чудесно просто.
7
0
 
7
 
! Отговори
бургазлия преди 2 години
Да ви е ясно как живеем в Бургас!Една найлонова торба предизвика такива задръствания по алтернативния маршрут..идея си нямате!Просто не е истина...Ако тази торба беше на друго място...дни наред щеше да си се търкаля там без проблем.Все пак е хубаво да се опитате да разберете какво е било съдържанието на торбата.Ако не ги е срам да ризнаят,разбира се.Направо не е за вярване.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тренировка правят , хора на заплата , без да работятПаразити
5
1
 
10
 
! Отговори
Тиква загубена преди 2 години
Някоя баба или дядо са си забрави торбата с кисело мляко и ЛЯБ.Те отцепили района.Смешна работа
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
4 сигурно някой си е забравил свинските суджуци, които е носил за подарък. Това ще да са били екземпляри от ония прословутите гербави няколко тона, вече изсушени на челик и станали на деликатес та дрънка. Забравени, щото много корави и обезщетението за изтриване на зъбите на Пашата, дето е трябвало да ги яде, е нямало изплащане.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Торба с динамит или торба с краставици, все пак?
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На някоя кадъна бохчата е това и чудо голямо станало.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ставате смешни вече, това е найлонова торба.