Катастрофа затвори пътя София - Варна

Според първоначална информация две коли и камион са се ударили
26 юли 2021 14:42, Ния Христова
17
Катастрофа затвори пътя София - Варна
Снимка: БГНЕС
Катастрофа затвори главния път София - Варна, между шуменските села Градище и Черенча, съобщи bTV.
 
Според първоначална информация са се ударили две коли и камион.
 
Пътят е непроходим в момента. Създадена е временна организация за обходен маршрут през пътния възел на магистрала "Хемус" до с. Белокопитово.
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
0
 
! Отговори
Варналиев преди 2 години
Участъкът на Хемус до Буховци можеше да е пуснат досега, ако правителството на зелените чорапи не беше спряло строежа на магистралата. Този участък от стария път е гаден, като на Микре, хората напират да изпреварват и стават катастрофи. Тази смърт да е на съвестта на Радев и протестърските партии!
12
0
 
0
 
! Отговори
до 8 ми преди 2 години
кои са тези държави с такива камери ?? Че съм обиколил европа и съм карал навсякъде по магистралите с над 160 ?? Май много CS играеш и живееш в собствен свят
11
1
 
2
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 2 години
*** народ.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Купете си имот на новите участъци на АМ Тракия (между Стара Загора и Карнобат)... Ще предпочитате да карате по първокласния път, понеже дясната лента е на вълни, а лявата е скоростна и на места е на вълни...
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм от село в участъка на отсечка Торос - Угърчин. В момента не се прави нищо. Защо? Каквито и избори да има и да се чака някакви партии да се разберат, не трябва да спират строителството на жизнено важна магистрла.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли румънско участие отново ?
7
1
 
5
 
! Отговори
Ахил преди 2 години
В този участък скоростта е ограничена със знаци...40 и 60 км.в час,заради строежа на магистралата. Ако се спазваше,нямаше да има трупове. Но ....нали все бързаме...ето до къде стигат някои много бързащи.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като сложат камери за измерване на средната скорост от т.А до т.Б, както във повечето европейски страни със клауза във закона без право на обжалване за превишаване на скоростта и когато се отстрани тази шуробаджинашчина на наши и ваши... Тогава ще намалеят катастрофите. Необходими са и камери за следене на неадекватни шофьори, както и за преминаване на червено на всички светофари. За системните нарушители конфискация на ППС във полза на държавата!
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 4 Е да, ама нали ти е ясно че никой няма да си признае: "Аз съм виновен, защото имам огромно самочувствие и си надцених възможностите и уменията"? Всеки ще попържа: "Бойко е виновен!"; "Слави е виновен"; "Радев е виновен"; "Асфалтът е лош"; "Магистралата е крива"; "Космосът е крив, само аз съм прав!".
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога ще започне причинителят на катастрофа да заплаща компенсация на чакащите на пътя ?
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този месец загиналите в катастрофи ще са повече от починалите от ковид, та къв проблем имаме по-точно
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако всички спазваме правилата за движения по пътищата няма да има катастрофи, но след като държавата ни е пълна със комплексири, които се мислят за ненаказани и безсмъртни за съжаление ще е така... Не са виновни нито Бойко, нито Радев. Виновни сме самите ние, а лошото е, че заради такива индивиди страдат и невинни! Като се мислите за толкова бързи и безсмъртни отидете на някое рали и се правете на състезатели! Там са истинските състезатели, а останалите са аматьори, а това са последствията!
1
15
 
12
 
! Отговори
Хохо преди 2 години
Това е , понеже от ГЕРБ за 12г. не можаха да довършат една магистрала с 2ленти.