70 пожара са възникнали за ден, десетки още горят

Гл. комисар Николов: Хората сме основната причина за тях
6
70 пожара са възникнали за ден, десетки още горят
Снимка: БГНЕС

"Днес на територията на страната са възникнали 70 пожара, 40 все още не са погасени. Повече от 450 пожарникари, горски служители, доброволци и служители на Министерството на отбраната участват в гасенето. Обстановката е напрегната, ситуацията е доста сериозна. Три са областите с най-активни проблеми - Пловдив, Кюстендил, Перник".

Това каза гл. комисар Николай Николов, директор на Национална служба "Пожарна безопасност и защита на населението", пред БНР

"Все ми се иска всичко това да е свързано с метеоролигичната обстановка. Но, не. Ние, хората, с нашата прословута небрежност сме основната причина за възникване на пожарите", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: пожариниколай николов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
... и боговете решиха да накажат Бегето...
3
2
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Веселинъ 7112136860Наизлезли са пак с ония "хубави" машини да прочистват пасищата за евросубсидии! Всяка година го правят в най-големите жеги и няма спиране, и няма кой да ги арестува с машините, така както арестуваха каруцарите с каруците и конете!
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Бойко чакалите палят!Запалиха нарочно държавата тия ГЕРБ!
1
2
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Нека аз да съм uдuotа! За да се запали едно дърво са нужни магии. Чисто и *** защото е влажно и не допуска огънят да се вихри. Следователно пожарите са умишлени и е използуван петрол. Точка по въпроса. А защо няма заловени ? Защо не се говори нищо за умишлеността и това,че мигрантите са подпалвачите?