Двама горски са загинали в огъня край Сандански

Има и пострадали
Обновена: 4 авг 2021 17:14 | 4 авг 2021 17:14, Нели Христова
82
Двама горски са загинали в огъня край Сандански
Снимка: БГНЕС

Огънят край Сандански е взел две жертви, съобщават от БГНЕС. Двама горски служители са загинали при гасенето на пожара край село Петрово.

Още по темата

Загиналите са от БДС – Кресна и Петрич.

Към санданската болница транспортират един от пострадалите с изгаряния по гърба. Болницата се подготвя да приеме още от пострадалите с изгаряния.

Най-вероятно вятърът се е обърнал, а няколко души от Югозападно държавно предприятие (ЮЗДП) са били погълнати от пожара.

Огънят тръгна снощи, по информация на областния щаб горят 20 декара гора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Толкова филми за горски пожари има. Нашите ако бяха изгледали поне 2 от тях щяха да разберат, че при гасене на служителите им се дават едни специални, огнеупорни одеяла и при обръщане на вятъра се захлупваш с него на земята и чакаш да премине огнената линия. А не да ти изгори гърба и да умреш. Гадна смърт
44
4
 
13
 
! Отговори
Извинете преди 2 години
Министърката по ромските въпроси какво изквича?
43
5
 
7
 
! Отговори
vale_karo преди 2 години
До АнонименСтига сте мрънкали!Поне още десет години ще бъде нужно за да се изчегърта това което са сътворили ГЕРБ.
42
10
 
9
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Рашков, грабвай дамаджените и оди да видиш що става по тая България - хора взеха да *** през час.
41
3
 
12
 
! Отговори
пасарела преди 2 години
*** *** , какво вие направихте като бяхте на власт ? Една магистрала не можахте да направите от 70 те години , а пък и имате сурат да говорите сега ! Марш към чалгаря , вие друго не можете и нямате *** !!
40
17
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ЕДИН КУП ПОСТОВЕ ОЩЕ НЕ СА ИЗЧЕГЪРТАНИ ОТ ПРЕСТЪПНАТА ХУНТА НЕКАДЪРНА ГЕРБ! И ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ СА ОЩЕ СМЪ-РТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!
39
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв ГЕРБ , те вече не са власт.Любимият ви президент управлява.Освен да вдига юмучето по поръка на Москва и да повтаря наизустени клишета,друго не може.още по-зле ще става.
38
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Светла да е паметта им! Тези началниците им не са ли чували за прогноза на времето. За вятър при пожари в дадени райони ще се предвиди. Оставки веднага, небрежни ***! Дълбок поклон на невинните жертви, на началниците тип калинки!
37
10
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БОРИСОВ ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА И ЗАКРИ МНОГО ОТ ПОЖАРНИКАРНИТЕ СЛУЖБИ В БЪЛГАРИЯ !!! ЕТО ГИ ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука гледам разчитат на НАТО или несъществуващия вече СИВ....буахахахаха :)) Еми за к'во ни е държава, нали разчитаме на други ? :)) Все некой требва да е месия, все некоя държава требва да дойде.....накрая решете къде да избягате, щото българина оправия нема :))
35
1
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БИЛИ ПРАТЕНИ ДА ПРЕКОПАЯТ 200 МЕТРА УЛЕЙ В СУХА НИВА И ТО ШЕПА ХОРА И ТО ЗА ПОЛОВИН ЧАС :D КАТО ДОШЪЛ ОГЪНЯ НАПРАВО ГИ НАГРАБИЛ
34
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А,тези които трябваше да гасят пожара са пратени да гасят пожари в РСМ .Трябва да се търси наказателна отговорност от този който прати нашите огнеборци при ,,братията" оттатък границата!
33
0
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ВИЖДАТЕ ЛИ ГО ТОВА НА СНИМКАТА ! ТАКОВА НЕЩО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯНО АКО ТРЪГНЕТЕ С ЛОПАТА ДА ПРАВИТЕ УЛЕЙ! МИНИМАЛНО МОЖЕ ДА ГО СПРЕ СЕЛСКИ ПЪТ КАТО ДОЛУ В ДЯСНО НА СНИМКАТА И ТО АКО Е ПОЧИСТЕН!
32
2
 
14
 
! Отговори
Zoro преди 2 години
За цъкащите минуси за Македония. Преди минути: Става въпрос за 16:00часа.25 пожарникари от Благоевград и Смолян тръгнаха за Северна Македония, ще помагат в гасенето на големите пожари в Кочани и Делчево.Намерете прочетете и после цъкайте само минуси. Все мие тая. Жалко за семействата на починалите.
31
4
 
11
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Баце за тая такса спокойствие дето я плати на Тръмп за над 2млрд $ за 40се годишни москвичи(ф16) дето още не са ги начертали можеше да купи поне 5 Боинга 747 да изкарват пари, и пак щяха да останат кинти за техника на планинска служба и пожарникарите.Нали уж е гасил пожари - защо не помисли за другарите си?!?
30
6
 
13
 
! Отговори
Тоя Рашков преди 2 години
направи пълен погром в министерството - е те това е резултата - всички се щурат като мухи без глави и един пожар не могат да изгасят. Същото е по границите - тълпи мигранти. За нищо не става освен да се блещи със стъклен поглед и да се да говори като че е 9 септември 44 та а не 21 век.
29
10
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТОЗИ КОЙТО ГИ Е ПРАТИЛ Е НАЗНАЧЕН ОТ ГЕРБ! А ГЕРБ ШЕФОВЕТЕ СА НАЗНАЧАВАНИ НЕ ПО КАЧЕСТВА А ПО ПАРТИЙНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ ОТ СЛАБОУМНИК НАГОРЕ! ПРАТЕНИ СА НА ЯВНА СМЪРТ ОТ ПЪЛЕН СЛАБО-УМНИК! ТЕЗИ КОИТО ПРЕЗИБРАХА БОРИСОВ УБИХА ОЩЕ 2-*** ДУШИ ДНЕС!
28
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Представям си как са ги пратили да гасят пожара с кирки и лопати. Да копаят улейчета и да потупват горящите клонки. Хеликоптери за гасене за пи 10 милиона нямаме,но Ф16 за милиарди ще имаме. Благодарим ти Бойко Тиквунов Борисов.
27
1
 
5
 
! Отговори
ххх преди 2 години
Толупите от НС да изпратят да гасят пожари,а не да мислят за далавери !! Къде са "патриотите" ???
26
5
 
17
 
! Отговори
хх преди 2 години
Мутрата "купи" Ф-16 на хартия вместо самолети за гасене на пожари и хеликоптери за бърза помощ !!!