33-ма военни ще помагат за гасенето на пожара край с. Михилци

Ръководител на формированието е старши лейтенант Станимир Караджов
7 авг 2021 11:27, Нели Христова
5
33-ма военни ще помагат за гасенето на пожара край с. Михилци
Снимка: БГНЕС

Тридесет и трима военнослужещи от 3-и механизиран батальон на 61-а Стрямска механизирана бригада - Карлово се включиха днес в гасенето на големия горски пожар, възникнал в района на с. Михилци, община Хисаря, съобщиха от пресцентъра на министерството на отбраната. Ръководител на формированието е старши лейтенант Станимир Караджов.

Военнослужещите ще помагат на пожарникарите за овладяването на огнената стихия. Действията им се координират от командира на батальона подполковник Пейчо Генов.

Военнослужещите участват в действията в помощ на жителите на с. Михилци по молба на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ и по заповед на заместник-командира на Сухопътните войски бригаден генерал Валери Цолов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Това не са войници и офицери, а просто едни търтеи и хрантутници, чакащи да лочат от държавната копанкя, служители на чужди интереси, главорези и престъпници, Еничари, които един ден ще бъдат осъдени за престъпленията си които извършиха в чужди държави, как са резали глави, изнасилвали, палили къщи, тероризирайки местното население и крали златото им в Ирак и Афганистан
4
0
 
6
 
! Отговори
SS преди 2 години
Поне нещо полезно да свършат ! Предполагам ,че това са войници и сержанти.Нямя да излезе някой охранен дебелогъз генерал я .
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само 33? Другите на плаж ли са? Я цялата армия да излиза да гаси пожари! Други задължения в момента нямат.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи цвлста армия участвува, разби'ш ли
1
0
 
7
 
! Отговори
1212 преди 2 години
Спрете да палите БЕ Б*Оклуци.