Слънчево и горещо и във вторник, на места ще превали

Температурата на морската вода е 26°-27°
2
Слънчево и горещо и във вторник, на места ще превали
Снимка: Pixabay

През нощта ще е ясно и почти тихо. Утре ще е слънчево и горещо. След обяд над планините на Западна България ще се развива купеста облачност и на отделни места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици.

През нощта срещу сряда  краткотрайни валежи с гръмотевици ще има и на места в централните райони.  Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток, който привечер в Северозападна България ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Максималните температури ще са между 34° и 39°, прогнозира дежурният синоптик от НИМХ пред БТА.
 
По Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са 27°-30°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 
Над планините ще е слънчево, след обяд в масивите от Западна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици, коита ще продължат и през нощта срещу сряда. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 28°, на 2000 метра - около 28°.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: лятослънцевремето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
До 1 Толко си могат кво искаш, ако энаеше как се движи климата вече, нямаше да недоволстваш
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия мУтролози чуват ли се какви ги дъвчат. На 1200 м. 28 градуса и на 2000 м. 28 градуса. А преваляванията ще са били на места. Ама кои места никой не знае.... Такава прогноза ако Любка Кумчева беше направила по времето на недоносения соц такъв шут щяха да и бият от Телевизията където работи над 40 години че нямаше да могат да я намерят.