Трима наркодилъри са задържани в Черноморец

Задържаните са на възраст 23, 30 и 36 години
19 авг 2021 08:39, Ния Христова
9
Трима наркодилъри са задържани в Черноморец
Снимка: БГНЕС
Полицията е задържала за 24 часа трима души в Черноморец във връзка с разпространение на наркотици.
 
От отдел „Криминална полиция” в ОД на МВР в Бургас и Районно управление - Созопол съобщиха, че тримата мъже са на възраст 23, 30 и 36 години, предаде БГНЕС. 
 
В жилището на 36-годишния криминално проявен мъж, което е разположено в Черноморец, са намерени и иззети: марихуана и голяма парична сума, от дома на 30 годишния криминално проявен – кокаин, а дома на 23 годишния мъж – газов пистолет, нерегистриран по надлежния ред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Лично аз през последните 17 години съм пушил средно по 2г на ден всеки ден. Което са около 13 кг или иначе казано съм дал около 200,000 лева на средна цена 15лв грам. През цялото време съм работил и вкарвал пари от чужбина. Това са 400 тона асфалт. Само с моите пари държавата щеше да преасфалтира квартала ми. Жалко за народа, че не се възползва от хората като мен и не ни оттърве от общият враг корумпираните държавни служители.
8
0
 
0
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Интересно е че тревата в България се криминализира 2004 когато Бойко беше шеф на МВР, за да контролират младите. Нормално е МВР да си го имат като бащиния. Това е най-голямата ръка на сивият сектор. Много пари на стотици хиляди българи отиват директно в джоба на покровителите на дилърите. Няма как да искаме стандарта на САЩ, Канада, Холандия, Испания, Гърция, Чехия и да позволяваме на мутрите да прибират в джоба вместо парите ни да отиват в хазната.
7
0
 
0
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
До 6 - И аз едно време мятах по много, по 100г на ден, ама call center-a е много лежерен. От малък съм независим. Бях сред първите шанаджии, ама ми доскуча. Като знаеш, че всеки трети работи с куките и ти става малко противно. В София всички са масово от постата на Маджо. Доставят по домовете с мерцедеси CLK и полицейски Астри. Другите са Делта Гард на Каратиста, които продават по дискотеки. Гледат си тревата в Ботунец в промишлените зони под един "сервиз за автомобили"
6
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 2 години
е защо малтретирате децата.. какво даправят.. в кол център ли да бачкат? и сега никой повече няма да продава.. оставете ги намира да си изкарват някой лев
5
0
 
4
 
! Отговори
Тексако преди 2 години
Момчетата от Бразилия ли са,или само мязат на ,,кариоки''?
4
8
 
9
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
На Бою хората!Когато не са облечени в полицейски униформи разпространяват наркотици!
3
0
 
15
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Защо не плащаш на чичко полицай бе дилъре?
2
0
 
16
 
! Отговори
цон кай преди 2 години
браво от над 3000 дилъри това лято най-накрая задържава трима... догодина поне 4-***!
1
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който не плаща на фигурантската мафия е така