5-годишно дете загина при сблъсък между кола и бус край Русе

Родителите и бабата на детето са леко пострадали
21 авг 2021 22:37, Красимир Ангелов
35

Дете загина в тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла. Инцидентът е станал около 19:00 часа, малко след изхода от Русе.

Челно са се ударили лек автомобил и бус с литовска регистрация. Бусът се е движил в посока Русе, когато след ляв завой е навлязъл в лентата за насрещно движение, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Шофьорът на леката кола се е опитал да избегне удара, но заради мантинелата не е имал изход. Последвал е челен сблъсък, при който на място е загинало 5-годишно дете от автомобила.

Леко са пострадали родителите му и баба му, които са пътували с него.

Близките на детето са изпаднали в шок и им е била оказана медицинска помощ на място. Причините за инцидента се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
6
 
! Отговори
Ехххоии преди 2 години
В България имираме от корона катастрофи а не от корона вирус през последните седмици като направим колко катастрофи са станали и колко са загинали ще си дадем сметка с колко сме намалели от катастрофи
4
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали не се ядеше асфалт и не ви трябваха магистрали?
3
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е ужасна трагедия. Хубаво е да пишете дали детето е било на столче и то правилно поставно. Щом родите ли те му са леко ранен, то как е загинало, ако е завързано? Просто виждам доста малки деца прави в колите, че някой и отпред,стават сядат , не е правилно. По нашите пътища е пълно с безотговорни индивиди, пияни и надрусани, трябва да се направи всичко за безопасността.
2
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най ги мразим тези които вместо да отпуснат газта и да намалят скороста те режат завоя и влизат в насрещното. Такива заслужават щангата у главата и да го пратите да гние в гробищата вместо да убива невинни хора. Какво е спечелил този Латвиец като не е намалил скороста в завоя а е ударил невинни хора и най лошото убил детенце. Условна ли присъда ще му дадат както на онзи пееерас Стависки който пиян уби момче а момичето и до днес незнае на кой свят е..Нямаме нито прокурори нито съдии.
1
2
 
42
 
! Отговори
Причната е ясна преди 2 години
бусаджията е бързал както винаги и изпреварва без видимост. Заради такива стават проблемите....