Градусите се качват още във вторник, живакът удря 36°

В сряда ще захладнее, задават се облаци и дъжд
4
Градусите се качват още във вторник, живакът удря 36°
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Във вторник ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Температурите ще се повишат още малко и максималните ще са между 31° и 36°, по-ниски по Черноморието. По-късно през деня над западните райони от страната ще се развие купеста облачност и на отделни места, главно в планините, ще превали и прегърми, прогнозира дежурният синоптик от НИМХ пред БТА.

В сряда от северозапад ще прониква хладен въздух. Около и след обяд над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни интензивни валежи, гръмотевична дейност и временно усилване на вятъра. Температурите ще започнат да се понижават.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: слънцевреметодъжд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудесна статия на каруцарски български! Браво, директно предлагане за Пулицър-кокошки!
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог обеща никога повече да не ни потопява и дави. Но нищо нее казал за изпепеляване. Господи имай милост поне за децата. Те не са виновни за нищо. Смили се поне над тях. Не пращай такива изпитания които неможем да понесем. Знам че си ядосан и разярен като гледаш ненаситните капиталисти как унищожават творението ти Земята. Знам също че има много Атеисти които не вярват в теб и се мислят за безсмъртни. Това още повече те ядосва затова пращаш урагани земетресения и наводнения. Прости ни Господи.