Тежък трафик на АМ "Тракия", станали са още няколко катастрофи

Движението край Сливен се отбива
6 сеп 2021 19:05, Нели Христова
22
Тежък трафик на АМ "Тракия", станали са още няколко катастрофи
Снимка: БГНЕС

След верижната катастрофа на АМ "Тракия" край Цалапица, още няколко инцидента са станали на магистралата по време на "голямото прибиране".

Временно е ограничено движението при км 262 на АМ "Тракия" в посока София поради ПТП. Създаден е обходен маршрут: п.в. "Хаджи Димово" – Сливен – Нова Загора – АМ "Тракия", съобщиха от АПИ.

Три катастрофи са станали край Пловдив в рамките на половин час. Участвалите в тях МПС са изтеглени в аварийната лента и не пречат на движението.

Въпреки това от МВР-Пловдив апелират водачите за повишено внимание, търпение, толерантност и дисциплина за избягване на евентуални катастрофи и допълнителни усложнения на пътната обстановка.

Около 16 ч. са станали две последователни катастрофи в района на 110 км. В първия случай се ударили 2 коли без да има пострадали.

Във втория - верижно се сблъскали 3 МПС, като трима души са откарани за прегледи и полицейските служители изчакват резултатите за вземане на отношение.

В 16.30 ч. е съобщено за верижна катастрофа с 5 автомобила в района на 146км. ПТП е отработено с двустранни протоколи

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
6
 
! Отговори
Кольо бързака преди 2 години
Само магарешки каруци за нас и черни пътища. Е, пак ще се блъскаме, щото ще си мерим магаретата и каруците,ама малко ще са убитите.
11
1
 
10
 
! Отговори
Искам убиеца преди 2 години
на Милен Цветков да го ОСЪДЯТ.Искам да има ред или да идва ядрена война.
10
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко президент намбър Батко Радко комунист
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давайте магистралите на концесия и ги правете платени. В Сърбия и Хърватия няма такива проблеми.
8
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали асфалта не се ядеше,бе! Сега що ревете? Ходете при Радев да го питате що спря Хемус? Сега ми яжте.... нали се сещате кво.
7
1
 
10
 
! Отговори
Пустиняк преди 2 години
Коня паднал в дупка и неможе да излезе, минало зайчето и рекло "ей сега ще дойда с БМВ ище те извадя" и готово. След време зайко паднал в дупка, минал коня протегнал члена и го извадил. Извод:- Когато имаш голям член нети трябва БМВ.
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма значение, каква е колата. Има куп фактори, които могат да объркат всичко на пътя. Спукана гума, умора, прилошаване, заспиване, висока скорост и др.
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова в Германия на аутобаните има камери, които засичат разстоянието между 2 поредни коли. Ако задния се е лепнал го снимат и глобата е над 1000 ойро! *** реве все едно са му направили сюнет!
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много работа се отваря за сервизите на БМВ и Мерцедес!
3
0
 
30
 
! Отговори
Шофер от 40 години преди 2 години
Няма как... Късопишковците не могат дупетата да си обършат, ама карат с по 200 колите, дето са им ги купили мама и тате. И като решат да изпреварват колона тирове и се заплетат в мантинелите и "малеееее" к'фо стана, нали на електроонната игра имаше рестарт?! Лошо е, когато такива сополи убиват и други хора... Нали помните оня ***, дето екзекутира Милен Цветков? (дето са го писнали в домашен арест, защото се нааквал в затвора)
2
1
 
32
 
! Отговори
Как преди 2 години
няма да стават верижни катастрофи след като масово не се спазва дистанция!Вчера минах оттам в посока София и "закъснях" с 15 минути за катастрофата. Междувременно в лява лента не може да се кара дори със 140км/ч - непрекъснато летят, залепват се на метър зад мен - святкане, мигачи... А после същите колеги ги подминавам минути по-късно.Карайте спокойно и внимателно, с най-малко 4 секунди разстояние до колата пред вас!
1
19
 
19
 
! Отговори
Най-опасната преди 2 години
магистрала в Европа!! Както всичко в Чекмеджания е отврат, но крепостните селяни не могат да го асимилират!!!