Лятото ще продължи до следващата седмица, след това идват дъждове

Около 25-26 септември ще има по-трайно понижение на температурите
12
Лятото ще продължи до следващата седмица, след това идват дъждове
Снимка: Pixabay

Времето ще се промени рязко следващата седмица, прогнозира  Красимир Стоев от Националния институт за метеорология и хидрология (НИМХ) пред NOVA NEWS.

Още по темата


Тогава динамиката на атмосферните процеси ще се увеличи и ще започнат валежи. Около 25-26 септември ще има по-трайно понижение на температурите.

А през следващите дни времето ще бъде топло. Започва седмицата, в която ще бъдат отчетени най-високите температури за септември. Това сочи прогнозата на

В следващите дни у нас не се очакват опасни метеорологични явления. Максималните температури ще бъдат в интервала 25-29 градуса, а минималните – между 11 и 16 градуса. Сериозни валежи не се очакват.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: слънцевреметодъжд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До анонимен 9Той говори явно за Северна БГ,а ти за Южна? Иначе не разбирам такова противоречие.
11
0
 
19
 
! Отговори
До анонимен 9 преди 2 години
Говориш глупости.През 70-те години ходихме на селскостопански бригади до средата на октомври. Времето беше същото каквото и сега. Първите слани бяха във втората половина на октомври, а дъждовете от средата на октомври нататък.
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нееее.....искам си лятото обратно! Зимата е гадна и мирише на лошо.
9
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
През 70-те и 80-те години по това време вече падаше слана. Дърветата и тревата пъжълтяваха. Този сезон се казваше Есен. Подготовката за зимата започваше. Темперятурите бяха от 0 до макс 13 градуса. Дъждовете бяха повсеместни. Такава беше есента пред 50 години. Хората подготвяха зимнина. Слагаха туршии. Компоти. Приготвяха дървата въглищата и нафтата за зимата. Битовата нафта беш 8 ст. за литър. Народа работеше нямаше бедни нямаше гладни нямаше клошари. Социализъм недоносен. Както каза бай Тош
8
0
 
7
 
! Отговори
до 7 преди 2 години
Подкрепям. Кара нафтова печка на 15 години, гори *** на Европа, в камината на вилата слага всичко, що види по кофите, но не замърсявал. Чист като сълза, не влияел на глобалното затопляне.
7
2
 
10
 
! Отговори
до 6 преди 2 години
Явно се правиш на ***. Човекът съсипва планетата (предимно бедните държави с мръсно отопление и производство- Китай, Индия и подобни). Бай *** е редом с тях, разбира се.
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 2Пишеш небиеалици. Заемята е прекрасна планета. Жив организъм и човек няма власт над този организъм.
5
2
 
7
 
! Отговори
16 преди 2 години
До до 2Земята е жива планета. Континенти се се образуват, морски течения се менят. Така е било, така и ще бъде.
4
7
 
8
 
! Отговори
до 2 преди 2 години
На тебе, драги ми егоистичен смехурко, изобщо не ме интересува какво ти трябва! На планетата й трябва хлад и дъжд, защото се обезводни и ледниците се топят! Изобщо не ми пука беден ли си, богат ли си- ти си един *** егоист, който със сигурност си го е заслужил. По мисленето ти се вижда.
3
2
 
9
 
! Отговори
Доктор Сън преди 2 години
Начи ще се ходи за гъби :)
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На бедните българи не ни трябва студ.
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко че разглобихме басейните иначе можехме още да се плацикаме в двора но нещо падна температурата до 21 градуса на водата и се уплашихме а бяхме се научили на 34 градуса да се къпем лятото. Нищо догодина от началото на юни наново.