Адска катастрофа в Айтос: Камион помете две коли, уби две деца и баща им

17-годишен младеж е в тежко състояние
14 сеп 2021 07:12, Нели Христова
98
Адска катастрофа в Айтос: Камион помете две коли, уби две деца и баща им
Снимка: БГНЕС

Три жертви и един ранен - това е равносметката от тежката катастрофа, която стана в Айтос около 22.00 снощи, БГНЕС.

Инцидентът стана до градинката срещу Горското стопанство в Айтос. Тежкотоварен камион е помел две коли, след което се е преобърнал в градинката. Загинали са баща и двете му деца - на 5 и на 9 годинки.

Друг 17-годишен младеж е в много тежко състояние в бургаската болница. Има и други трима пострадали. Един от тях е пешеходец.

"Причините за навлизането в лентата за насрещно движение като обстоятелствата за това са в процес на изясняване. Предстоят да бъдат назначение експертизи по случая", коментира главен инспектор Пламен Николов, началник на "Пътна полиция".

Шофьорът на камиона е отведен за преглед в областната болница в Бургас. На място бе директорът на бургаската полиция старши комисар Калоян Калоянов, който лично ръководи действията по разследването на инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
25
 
9
 
! Отговори
9-2 20АА преди 2 години
Гарантирано от др. Рашков и др. Радев.
55
1
 
21
 
! Отговори
bush преди 2 години
Бог да ги прости.
54
1
 
19
 
! Отговори
сокол преди 2 години
Горката жена! Остави семейството си -съпруг и 2 дечица живи в колата,тя отиде до магазин да купи нещо-и край! Ужас. Няма да се оправи никога..
53
8
 
4
 
! Отговори
Владо преди 2 години
Ето как недоволствате, че трима човека са загинали. Всекидневно шофирате и си представяте, че може да сте на тяхно място. Днес 3ма са починали в катастрофа, но 139 са умрели от Корона вирус. В темата за това коментарите са коренно различни. Странно, къде е разликата.
52
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора, колкото и да се плюнчите нищо няма да се промени. Нищо. Това си е ежедневие в Булг аристана, тук няма контрол. Като сложат знак, той не означава нищо защото ако не се спазва нищо не се случва. Много е просто, всичко може да се оправи но няма кой и няма интерес. Така ще е утре и след 20г. Тук е блато.
51
1
 
6
 
! Отговори
Много са буйни преди 2 години
Тия в Буенос Айтос...
50
3
 
8
 
! Отговори
Мичмана преди 2 години
Такааа,пак БМВ има замесено в трагедията, най-вероятно е засякло камиона и е принудило шофьорът да набие рязко спирачки,следва ножица и обръщане.
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До запознатТи карал ли си с 30км/ч? Колата до 60км/ч автоматично задейства спирачките при препятствие или засече, че нещо е тръгнало да и пресича пътп!!!! И 5 да сложат, пак с 90-120 в населено място карат. Ама катаджийте да не се криели защото стресирали джигитите!!!??? 50 е ограничението и какво? Ама на 2 км го да го намалят и пак да не се контролира ефективно и да се глобява ефективно. Омбудсманката яко загрижена и тя. Карането на автомобил абсолютно право в Българи!!!!
48
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние сме роби на комунистите. Не искаме да се строят нови пътища и магистрали. Съгласни сме парите за тях да се крадат от лъжливите комунисти.
47
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тотален хаос и безнаказаност. Калинката Рашков незабавно да си подава оставката
46
3
 
39
 
! Отговори
Доктор Сън преди 2 години
Ужас !!! Светла им памет на хората. Тираджиите карат като луди пазете се много
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нахакания и нагъл Директор да си ходи веднага.Зад неговата"фигура"прозира далавера,щом през цялата година не е платил и един лев на санитарите.Явно има"гръб"от по високо място в здравната система и е в зависимост някаква от този който го крепи и дели с него.Пратете го на улицата,като е голям тарикат.Сега и от депутат няма да има подкрепа,защото след два дни и той ще е безработен.Да живее справедливостта.
44
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какво разследват скапаните тираджиинкаратбсъс 110 по завоите принограничение 60. вечер няма мицифайкини те хептем си правят каквото искат
43
9
 
7
 
! Отговори
аз преди 2 години
До Анонимен48 "Радево време" - при разБойко колкото загинаха по "ремонтираните пътища" толкова и в първа световна не сме загубили.
42
1
 
14
 
! Отговори
Българ преди 2 години
До АнонименМа то си го има в закона, че повече от 8 часа не може да караш, прави се компромис 9 часа ако закъснееш за крайната си точка. Но масово тук се ползват аналогови тахографи които се манипулират и затова карат повече часове.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зърнарската мафия !
40
18
 
22
 
! Отговори
запознат преди 2 години
Трябват драконовски мерки! 30 км в населените места, много, много камери, мноого по-дебели глоби, ежедневни редовни проверки с Дрегер в 30 различни населени места в България. До 2 години, при новите мерки, всички ще карат като котенца. А, и не на последно място пълна ЗАБРАНА на коли, които са над 15 години да се карат по шосетата. Съжалявам, но оправданието нямам пари за нова кола, не се приема, защото ще е пълна лъжа.
39
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шофьора на тира може да е получил алергичен шок вследствие от ухапване от насекомо.
38
3
 
45
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Абе ненормалници станала е ужасна трагедия, а вие безбожници използвате и тая трагична новина, за да тролллите за радев и за бойко. Страх от Бога нямате ли бре?!? Съболезнования на близките... Няма по-тежко от това да изпратиш детето си. Много много тежка история. Просто нямам думи....
37
3
 
40
 
! Отговори
такаааа преди 2 години
Време е вече в градове и села да се сложи знак за тирове до 30 и разбира се проверки до откат. Било то претоварване, манипулация на тахографа и адблу. Но не по-малко важно е да се спре с тези регенерати, които все се разпадат. Глобите да станат до 50000 и то не на шофьора, а за превозвача.