Адска катастрофа в Айтос: Камион помете две коли, уби две деца и баща им

17-годишен младеж е в тежко състояние
14 сеп 2021 07:12, Нели Христова
98
Адска катастрофа в Айтос: Камион помете две коли, уби две деца и баща им
Снимка: БГНЕС

Три жертви и един ранен - това е равносметката от тежката катастрофа, която стана в Айтос около 22.00 снощи, БГНЕС.

Инцидентът стана до градинката срещу Горското стопанство в Айтос. Тежкотоварен камион е помел две коли, след което се е преобърнал в градинката. Загинали са баща и двете му деца - на 5 и на 9 годинки.

Друг 17-годишен младеж е в много тежко състояние в бургаската болница. Има и други трима пострадали. Един от тях е пешеходец.

"Причините за навлизането в лентата за насрещно движение като обстоятелствата за това са в процес на изясняване. Предстоят да бъдат назначение експертизи по случая", коментира главен инспектор Пламен Николов, началник на "Пътна полиция".

Шофьорът на камиона е отведен за преглед в областната болница в Бургас. На място бе директорът на бургаската полиция старши комисар Калоян Калоянов, който лично ръководи действията по разследването на инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
1
 
! Отговори
Антон преди 2 години
Този *** защо не е намалил на 50 км като е влязъл в населено място. Като знаеш, че караж товар и не си задаваш въпроса няма ли да удариш някой с този камион.,Не е видял и сигнализацията за легнал полицай.Легналите полицаи се преминават задължително с 30 км и на втора.юако беше спазил правилата за движение, нищо такова ужасно не би се случило. Как вземат книжки накои хора?
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЯворЩот Яворе, най ти *** е тарикат и няма той да кара с 40 км/ч при положение, че може да карас с 90 и да е първи на червения светофар. Инак ще остане трета кола на колоната и ще се бави, за да люпе семки на пейката. Да не коментираме и 80% от автомобилите не могат да покрият какъвто и да е нормален технически преглед. Тука всичко на хартия и вярно с оригинала е супер, ама като погледнеш *** е друго.
74
0
 
5
 
! Отговори
Жалко преди 2 години
Дивия запад е тука, никакъв контрол. Убиваш, получаваш условно и пращаш селфита от кръчмите. Ама хубаво е, че всяка година намаляме и накрая ще оттървем света от мизерното ни същестуване. Тогава няма да се известни като берачи на ягоди, тъмни шведи и най-добрите испански крадци.
73
0
 
8
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Служебното правителство също не упражняа контрол на скоростта на пътя. Също като Винету. Както Винету нищо не правеше така и сегашното правителство не упражнява ефективен контрол по пътищата. Сега загина баща с двете си деца, утре може да сте вие с вашите деца или някой от Вас. Аз пътувам всеки ден извънградско и никой не спазва никакви ограниченя. Карам с 90 на двулентов път и почти всички ме изпреварват. Карам с 60 на ограничения с 60 и там всички ме изпреварват, че и ми бибиткат. Макаци.
72
1
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Зърновозите трябва да товарят по 25т, всички от тях претоварват до 35-36, а някои си позволяват и по над 40. Случвало се е кантарите, които са до 60т да не могат да претеглят камиони, които празни тежат между 14 и 16т. Как искате да не им гърмят гуми, възглавници и д ане се късат рамите? Това по-горе се случва единствено и само със съдействието или по-скоро бездействието на ДАИ.
71
2
 
10
 
! Отговори
29 преди 2 години
товарните превозни средства трябва да се отделят от останалото движение, като не могат, тогава всичко да се обвърже в жп линиии и доставки да се извършват само по тях, да поканим китайци ,те знаят как се правят подобни проекти. Още повече ,че заради тежкотоварните се получава влошаване качеството на пътната настилка, и имаме отново загуби. Все някога трябва да се реши този проблем. Да почиват в мир жертвите .
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ги е грижа за вашия живот...... много
69
0
 
3
 
! Отговори
Кристина преди 2 години
До анонимен 88А като се замислишот твоите съществуване полза пък имали?! И отговарям с въпрос- А как мислиш щяха да израстнат тия деца като гледаш какви *** стават?!
68
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дюлинският и Рижкият проход са едно от най-големите предизвикателства за любителите на оф-роуда. И някой участъци от магистралите на Тиквун също.
67
4
 
26
 
! Отговори
Facepalm преди 2 години
За къде е бързал камиона с житото, за да кара с над 50 в населено място? Нищо няма да стане, ако закъснее с 10 минути сигурно е бързал да завърши смяната, за да може да пие ракия. Селяk
66
1
 
21
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Този път Айтос-Руен към Дюлинският проход е един от много живописните в страната, само че, не трябва да бъде ремонтиран, а преасфалтиран. Особено това важи за пътят в самият Дюлински проход. Вместо това Комитова тръгна да асфалтира пътища в страната към села, които са с 10-15 човека реално постоянно живеещи. Не, че по селата край проходът живеят повече, но този проход е една от връзките свързващи Южна и Северна България, който излиза в близост до Варна.
65
14
 
6
 
! Отговори
Мичмана преди 2 години
Жалко за загинилите дечица!Шофьорът на БМВ-то(бащата) също е загинал,питам се дали е тестван за дрога и алкохол!?Последно време много смърт има по пътищата и все замесени бмв-та.
64
40
 
3
 
! Отговори
Кристина преди 2 години
Еми, тия деца по-добре да ги няма, и без това ще са същите развалини като родителите си.Крушата не пада по-далеч от дървото!
63
4
 
12
 
! Отговори
Явор преди 2 години
Пълна безсмислица, безотговорност и липса на морал и етика е само и само, за да караш бързо, да убиеш две деца и да пратиш 17-годишен в болница в тежко състояние. Пътните правила спасяват животи не разбирам защо толкова много хора ги нарушават. Нарушаването на пътните правила може да и самоубийство, не само убийство.
62
7
 
17
 
! Отговори
Явор преди 2 години
Ужасна трагедия. Две дечица са загинали. Не го разбирам това. По пътищата наистина се води една безсмислена война и взима хиляди жертви. Разбирам защо сме на последно място по ваксинация срещу Ковид-19, разбирам защо учениците бягат от час и не учат, разбирам защо студентите не ходят на лекции. Разбирам защо някои излизаха навън миналата година и не носеха маски или ги носеха под брадичките само за да не ги глобяват. Гледаме своите интереси, правим си каквото си искаме. Без причина е бързал.
61
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 9-2 20АА А кой се хвалеше,че е направил 5000 км пътища?Айде по-кротко,моля ви са.
60
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не направят обходен път,който не минава през центъра на града
59
2
 
23
 
! Отговори
до 76. Аноним преди 2 години
Не е виновен пътя, а *** тираджии. Ако не карат с 40 над ограничението, пътят няма да им пречи, ама утайките на обществото не могат така.
58
1
 
47
 
! Отговори
ммм преди 2 години
Нямам думи, болката е жестока! Не познавам тези хора, но при мен няма понятие "чужди хора", независимо от тяхната религия, етнос, образование, социално положение - ние всички сме равни пред изгряващото слънце. За голямо съжаление, за тези хора изгривянате на слънцето вече няма да има значение. Болката на майката, на съпругата е жестока. Каквито и думи да изкажа към нея, те нямат вече никакво значение. Ще се моля за упокоение на душите на загиналите ..! А живота дефакто при тях беше в началото ..
57
0
 
28
 
! Отговори
Аноним преди 2 години
Този път Руен- Айтос не е ремонтиран 30 години а само е кърпен.Пътя е разбит и е на вълни заради тежкотоварния трафик.По този път са умрели много хора ама много.На никой не му пука нито на държавата нито на тези,които са отговорни за пътищата.А депутатите от облас Бургас нали са избрани за да защитават интереса на гражданите.От днес на входа на Айтос ще застанат двама милиционери с радар да контролират традика за 3 дена и след това всичко ще се забрави до следващата трагедия.Жалко за загиналите