Облачно, но топло в сряда, градусите до 32°

По Черноморието в по-късните часове и през нощта ще превали
0

През днешния ден ще бъде облачно. Следобед над Източна България облаците ще се увеличават. Минималните температури ще бъдат от 13 до 17 градуса, в западните полета 10-12, а по Черноморието до 19-20. Максималните температури ще бъдат от 28 до 32 градуса, в Плевенско и около Русе до 33-34, а по Черноморието до 28.

Над планините ще има разкъсана облачност.  Вятърът по високите части, над 2200 метра, ще бъде умерен  от  северозапад  с  до 30 км/ч.

По Черноморието ще има разкъсани облаци, повече следобед. В по-късните часове и през нощта ще превали.  Максималните температури на въздуха ще бъдат от 25  до 28 градуса. Морската вода е с температура от  22 градуса по северното крайбрежие, до 23-24 градуса по южното, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

В четвъртък  сутринта над източните райони дъждовете ще спират бързо. Преди обед ще има облаци над Черноморието, а следобед на запад, като валежи не се очакват.

В петък от запад на изток ще преминават облачни вълни, но валежи са възможни само в планините от северозападните райони и по поречието на Дунав. Ще се задържи сравнително топло, с дневни температури до 28-31 градуса.

В събота от запад на изток ще преминат дъждовни облаци, които бързо ще се изнесат над Черноморието. Слабо ще захладнее. В неделя западният вятър ще подгони облаците на изток. Късно следобед и през нощта срещу понеделник ще превали в Югозападна България.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари