Полицията ще пази гроздобера в Пазарджишко

Ще се проверяват и пунктовете за изкупуване на грозде
16 сеп 2021 15:11, Анисия Иванова
4
Полицията ще пази гроздобера в Пазарджишко
Снимка: БГНЕС

Съвместни екипи на полицейското управление в Септември и жандармеристи от Пловдив участват и през тази година в охраната на лозовите масиви в община Септември, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Като част от мерките за опазване на селскостопанската продукция екипите патрулират в зоните на лозовите масиви, което помага да се създадат условия за спокойно протичане на гроздобера.

Говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов добави, че ще се извършват също засилени проверки на обособените пунктове за изкупуване на готова продукция, както и на превозните средства и техните товари, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
МВР не са хора! преди 2 години
Не си мислете че това са човешки същества!Имам мнооооого информация за това как нарушават правата на гражданите тип "милиционерщина" и към ден днешен.Не ги приемайте в опкражението си защото някоя клетва ще ви удари вместо тях те са проклети!
3
0
 
1
 
! Отговори
Любо питен преди 2 години
И от кого ще го пазите гроздето? От гаргите?
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най после българско грозде. Само да нее като вносното без семки и без сок. Във веригите магазини само вносно има. Пълен бо...*** е а е скъпо. Генно модифицирано е за да издържа с месеци без да се ска.***. Изтровиха ни макяимдебна.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама ние не се и съмняваме. Те пазиха и 15 септември да няма катастрофи, а едно ауди беше разполовено на две, един пешеходец е в тежко състояние в болницата, а баща и двете му деца мъртви. Скептичен съм, че ше опазят каквото и дя било