Петима ранени, сред тях две деца, ранени при катастрофа

Тя е станала на пътя Бургас-Средец
20 сеп 2021 09:49, Александър Попов
6
Петима ранени, сред тях две деца, ранени при катастрофа
Снимка: БГНЕС

Петима души, сред които две деца, са пострадали при катастрофа на пътя Бургас-Средец през уикенда, съобщиха от МВР. Инцидентът е станал на 18 септември т.г. около 16.35 часа.

При неправилно изпреварване лек автомобил "Киа Рио" с бургаска регистрация, управляван от 19-годишна жена, се е ударил с джип "Тойота" и "Марцедес".

От катастрофата пострадали пътуващите в лек автомобил "Тойота" 27-годишен мъж от с. Градец, общ. Котел (настанен за наблюдение в УМБАЛ – Бургас в отделение "Неврохирургия"), 28-годишната дъщеря на водача (получила фрактура на черепа и отток в мозъка, настанена за наблюдение и лечение в УМБАЛ – Бургас), 55-годишната съпруга на водача (с диагноза "политравматизъм", настанена за лечение в отделение "Реанимация" към УМБАЛ – Бургас) и двете деца на 28-годишната жена (5-годишно момченце и десет месечно момиченце – и двете деца са настанени за наблюдение в отделение "Педиатрия" към УМБАЛ - Бургас за наблюдение).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те не могат да четат и да пишат, ама им дали шоф. книжки, е за това е цялата работа, ниска култура и никаква толерантност на пътя и резултатите са видни!!!
5
6
 
2
 
! Отговори
калифорнийска мечка преди 2 години
Нали БМВ ви беше виновно за катастрофите ?Ето няма БМВ, айде включвайте се голфаджиите.
4
1
 
6
 
! Отговори
изтрепахте се преди 2 години
от ниска шофьорска култура ,самочувствие и невнимание. Пътищата лоши ,но се кара бързо ,защото трябва да се стигне до...болницата с линейка.
3
1
 
4
 
! Отговори
Хоясан преди 2 години
До АнонименТо само като видиш жигулските калъфи на седалките и всичко трябва да е ясно - ни окачване, ни спирачки, ни кормилна уредба, ни нищо както трябва да е...
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ключовите думи са ,село,Градец, община Котел. За незнаещите там гъмжи от бойковия електорат,а именно хасматици на соцял . От шест хиляди души,пет и деветстотин смятат чи хнишкхатъ ни каръ кхулатъ.
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе карайте нормално бе идиоди!Фаровете не помагат,не разбрахте ли?