В сряда - облачно, на места ще има превалявания от дъжд

Максималните температури ще са до 21°
1
В сряда - облачно, на места ще има превалявания от дъжд
Снимка: Pixabay

През нощта ще има променлива облачност, над югозападните райони по-често значителна и там ще има слаби превалявания от дъжд. След полунощ от север облачността ще се увеличи и през деня над страната ще е предимно облачно. На места ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад и с него ще продължи да нахлува хладен въздух. Минималните температури ще бъдат между 7° и 12°, а максималните – между 16° и 21°, прогнозира дежурният синопик от НИМХ пред БТА.
 
Над Черноморието ще има значителна облачност и главно след обяд ще има валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 18-21°. Температурата на морската вода е 22-23°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 
Над планините ще е предимно облачно. На много места ще има валежи от дъжд, с нахлуването на студен въздух, по високите части ще превали и сняг. Ще духа умерен до временно силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 8°, на 2000 метра – около 1°.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на синоптиците - точни ,както винаги ! Цяло лято ни плашиха с : възможни са градушки , има условия за градушки ,вероятност за градушки и прочее отвлечени и извинителни понятия ! И аз като луд тичах за крия колата под един свободен ламаринен навес .А в събота (18.09) , когато ни запраска градушка и отнесе половината реколта ,за нея - НИЩО ! Както казват тук местните старци - ни с г.3 , ни с уста !Хвала на такива отговорни хора !