Жизел Бюндхен защити Даутцен Крус, която пък има антиваксърска позиция

Двете топкрасавици са колежки от модния подиум
Обновена: 22 сеп 2021 16:02 | 22 сеп 2021 15:45, Теодора Драгоева
10
Жизел Бюндхен защити Даутцен Крус, която пък има антиваксърска позиция
БГНЕС

Жизел Бюндхен защити своята колежка супермодел Даутцен Крус заради нейния антиваксърски пост. Родената в Нидерландия Крус заяви в профила си в Instagram позицията си, че няма планове да се ваксинира срещу COVID-19.

„Познавам Даутцен и тя е мил и любящ човек“, коментира 41-годишната Бюндхен и добави. „Не мога да повярвам, че омразата е насочена към нея, само защото тя изразява чувствата си.“

Бразилката Жизел казва още: „Тъжно ми е да виждам цялата тази осъдителност и липсата на съпричастност в сърцата на толкова много хора. Омразата не е отговорът.“

Бюндхен, която има две деца от съпруга си – суперзвездата на NFL Том Брейди, умолява критиците на 36-годишната Даутцен да се опитат да разберат нейната гледна точка.

„Каня ви да заглушите ума си и да влезете дълбоко в себе си, за да намерите любовта в сърцето си, за да можем всички да се обединим в мир и да създадем хармония в нашия живот и в нашия свят“, пише Жизел. „Нуждаем се от това повече от всякога.“

Към неделя вечер коментарът на Бюндхен събра близо 5000 „харесвания“.

След почивка от социалните медии, Крус се върна в петък, за да сподели мислите си за ваксините срещу COVID-19 и да обясни защо ги избягва.

„Не желая да бъда принуждавана да си бия ваксина. Не искам да бъда принуждавана да доказвам здравето си, за да участвам в обществото. Няма да приема изключването на хора въз основа на техния медицински статус“, написа тя в обширния си пост в Instagram.

„Свободата на словото е право, за което си струва да се борим, но можем да разрешим това единствено в мир и любов!“, добави тя. „Предайте факлата на надеждата и любовта и кажете своята истина.“

Думите на Даутцен бяха посрещнати с остра критика от нейни последователи, които я призоваха да преразгледа своята гледна точка.

„Толкова безотговорно“, пише един човек. „И още по-безотговорно е да публикувате това онлайн, когато имате толкова много последователи.“

Друг е добавил: „Ако твърде много хора откажат да се ваксинират, ще се разпространят нови варианти на вируса и това означава, че дори хората, избрали да се ваксинират, ще бъдат изложени на риск, което изобщо не е честно“.

Крус не е единствената звезда, която отказва да бъде ваксинирана. Сред другите известни личности, които остават скептични към ваксините, са Ники Минаж, Оливия Нютон-Джон, Илон Мъск и Роб Шнайдер.

Дауцен е щастливо омъжена за холандския диджей Сънери Джеймс като двамата се радват на син и дъщеря.

Снимките на Даутцен можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някаква си кифла имала свобода на словото... Е , ние пък имаме свобода на словото да й кажем, че е т.ъ.п.а. антиваксърска кифла - попада в типичния профил, нищо че е по-заможна от повечето списуватели тук.
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има и дездоранти без алуминий, умнико. Всеки си решава за себе си какво яде, ползва, и тн.
7
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чичо, алуминий има и в дезодоранта ама не се съмнявам че такъв не ползваш.Останалите нелепи глупости като "абортен материал" дори не знам как да ги коментирам.Психиатрията те зове моля те върни се там.
6
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми нормално е Дутзен да е антиваксърка, все пак тя е модел от 14 годишна, няма образование и единственото,което може е да си показва задницата за пари.Естествено че няма как да има интелекта на медицински професор тя жената цял живот по прашки работи.Друг е въпроса защо има хора които я слушат за информация свързана със здравето си.Тя е специалист само по въпроса за какъв цвят *** са най модерни ама и от там я наритаха де.
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Даутцен! Но зомбираните не могат да я разберат, защото за тях свободата и човешките права вече са загубили стойност.
4
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая бърка любов и съпричастност с физиология. Като напъхат тръбата в гърлото, друга песен запяваш и почваш, ама защо така стана
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде бе къде са набоцканите да осъдят женицата ,че не желае да се набоде в полза на прецаканите:)))
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във ваксините, които още поне осем години ще бъдат в изпитателен срок, има алуминий, ГМО /генномодифициран генетичен материал/ и клетки, взети от убити бебета /абортен материал/, това го пише в листовките със състав на ваксините - с туй нящо аз няма да се ваксинирам. Като излязат нормални, пастьорни ваксини пак ще си говорим.
1
4
 
14
 
! Отговори
Ха-ха! преди 2 години
Ако твърде много хора откажат да се ваксинират, ще се разпространят нови варианти на вируса и това означава, че дори хората, избрали да се ваксинират, ще бъдат изложени на риск, което изобщо не е честно ======================== ===================== ======================== ======= Чудя се как може толкова много проваксърска глупост да бъде събрана в едно изречение. ;-) Не било честно! :-D