Затварят пътя Калотина – Драгоман за два часа

Ще се извършва обрушване на откоси по трасето
23 сеп 2021 08:17, Елка Василева
3
Затварят пътя Калотина – Драгоман за два часа
Снимка: архив, БГНЕС

За два часа днес - от 13:00 ч. до 15:00 ч., се спира движението в двете посоки по пътя Калотина – Драгоман, в участъка от 9-и до 10-и км, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Трафикът се ограничава за извършване на обрушване и почистване на откоси по трасето, което е част от бъдещата автомагистрала "Европа".

Въведени са обходни маршрути за леките автомобили, а тежкотоварните над 3,5 т и с габарит над 6 м ще изчакват на обособените и посочени от контролните органи места, предаде Bulgaria ON AIR.








 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Мигрант отАфганистан преди 2 години
До От Берлин: чудесно, а сега отивай да работиш, защото твоите данъци са от жизненоважно значение за помощта по спасяването на бежанците-мигранти! А и 12 жени и 59 деца имам, които ще изтегля към Германия, веднага щом ми оформят документите с Азила. Всеки цент от твоите данъци е жизнено важен за нас! А, и да се ваксинираш, че да не излизаш отпуски за карантина! Не можем да си го позволим! Данке ти шюн!
1
0
 
4
 
! Отговори
Мигрант отАфганистан преди 2 години
Пфу, с цели *** часа ще се забавят пристигането ми в Германия и социалните ми помощи! Не може ли нещо да се направи по-бързо да приключи този ремонт - нещо 30-45 мин? Не ми се чакат цели 2 часа! Германия и нейната социална система ме чакат!