Алибегов: Проверяващите също не са ваксинирани

Поставили сме седем точки и условия за вход, каза той
24 сеп 2021 09:48, Ния Христова
62
Алибегов: Проверяващите също не са ваксинирани
Снимка: БГНЕС
"Проверяващите, които идват на инспекция не са ваксинирани. Това, което дадохме като предложение вчера на държавата, защото отново искаха помощ от държавата, е те, като най-голям работодател, да стартират ваксинацията в държавия сектор."
 
Това заяви в ефира на bTV председателят на Конфедерацията на българския туристически бизнес Ричард Алибегов.
 
"Приемат ли се, каквито и да било рестрикции за влизане на закрито в търговски обекти, то те няма как да важат само за ресторантьорския и хотелския бранш. Поставили сме седем точки и условия за вход и най-вече да не сме единствения затворен бранш. Ако ще работим само за ваксинирани, каквото беше предложението на Министреството на здравеопазването, или ще затворим, то е едно и също", допълни още той. 
 
Алибегов изтъква, че COVID сертификатът не може да е мярка само ресторантьорите и заведенията.
Още по темата
 
"Въвеждането на изискване за тест, за да влезеш в заведение, следва да помага процеса на ваксинация срещу коронавирус, а не да е отделна и несвързана мярка", допълни Алибегов.
 
"Доволен съм от срещата между представители на туристическия бранш и служебният премиер", коментира доц. Румен Драганов, председател на Института за анализи и оценки в туризма.
 
"Имаме много висока оценка на лятото от Стефан Янев, който каза, че то е преминало успешно и че очаква зимният сезон да протече по същия начин. Това означава пак да имаме проблем с паркирането на автомобили през зимата, да имаме много туристи и от чужбина, българите да могат да пътуват свободно и заведенията да работят изцяло", допълни Драганов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
Моля, изисквайте от преброителите да ви покажат документ за ваксинация. В противен случай не ги допускайте в домът си.
55
3
 
0
 
! Отговори
До всички преди 2 години
Нека ООН, СЗО и Г7 да се сезират и да посикат всички неустоики от китайците, които допуснаха този вирус да излезе извън пределите на Ухан, криейки информация от света. Това е престъпление срещу човечеството и генецид върху цивилизацията. Няма значение, дали е от лаборатрия или не, Китай трябваше да се справят с вируса на своя територия и на всяка цена да не допускат да се стига до други засегнати страни. Те имаха нужния ресурс, за да го направят...
54
0
 
3
 
! Отговори
333333 преди 2 години
Али бегай да работиш че изтърваш кинти. И да вдигнеш заплатата на персонала.
53
0
 
0
 
! Отговори
333333 преди 2 години
Абе Али бегай да работиш, че изтърваш кинти. И вдигни заплатата на персонала.
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи неваксиниран проверяващ да не съм видял!!! Първо пойазва сертификата и после проверка!!!
51
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Далеч съм от ресторантьорския бизнес, но в случая този човек е абсолютно прав. Да ти идват неваксинирани администратори и да проверяват за ваксинация? Все едно човек без книжка да изпитва кандидат шофьори или гол инспектор да глобява нудисти:)
50
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това безумие трябва да спре! Сертификати не се изискват дори за задължителните ваксини, а тези са доброволни! Не и при положение че искат да подпишеш че си съгласен!
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинирайте първо ушевите и фуражките! Те имат контакти с много хора!
48
2
 
5
 
! Отговори
почтенНекорумпиран преди 2 години
Ричи , ти си ваксиниран ..не с две ,с няколко игли ..ама със стероиди .Кажи на доставчика си освен тестостерон да ти вкарат и малко ензими за по-добра мозъчна дейност
47
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
политици, децата им, държавната администрация цялата, минцифайките, армията да се ваксинират и това да се документира. като се ваксинират всички те, барабар с родите си, да дават акъл. до тогава я камилата я камиларя. когато изчезнаха три милиона българина, и етносът със сините венци ни подмени и останха 2 милиона пенсии, 1 милион предпенсии и 3 милиона синкави не ви беше грижа за българина, сега се загрижили. мислите ли че некой ви верва бе? като знаете кви храни ни кара лидъл и на кви цени, как мислите че са ваксинките, дали ни пускат същите като на англосаксонците? като в швейцария, люксем
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се намери един сервитьор да му сервира последното питие на тоя противняк.
45
1
 
11
 
! Отговори
H2 преди 2 години
До @ Няма мистерия тука, ние сме най - бедните, щото сме най - простите. Вярваме на всякакви глупости и не знаем къде ни е интереса. Може би винаги си е било в нас. Но ако търсиш виновен, 30 години опростачаване с чалга не помогнаха. А ние направихме главния Чалгар лидер на първата политическа сила в предния парламент. Не е истина колко сме зле. И новите спасители не са по - добре. Не са виновни управляващите, тях ние ги избираме. И ако не знаем какво искаме ще получим много неща.
44
0
 
14
 
! Отговори
зер преди 2 години
Бизнесът не е само от кръчмари, Ричи.
43
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Започвайте проверките на нощните барове за пране на пари, укриване на данъци и дрога. Нещата ще си дойдат на място много бързо .Изобщо не им се колебайте а действайте, ревльовците ще се сетят кое е правилно веднага
42
0
 
7
 
! Отговори
@ преди 2 години
Поредната "новина" с цел хората да не си задават важните въпроси защо сме най-бедните в ЕС, най-болните, най-неграмотните... защо позволяваме да ни управляват измамници...
41
0
 
20
 
! Отговори
мак преди 2 години
ричи, т.луп, ричи, т.луп. Това са ви основните новини. Баста! България я крепи кръчмарството, този велик бизнес. Некъпаният иска да затворят и други браншове? Кой е тоя, да поставя такива условия и на Вуте да му е зле? Какво да затворят, за да е доволен? Защо не посмя така да се репчи на герб, а сега е пръв бунтовник?
40
8
 
1
 
! Отговори
Питър преди 2 години
До *** 38Страх те тресе от едно малко боц ли бе, *** супермен?
39
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, тия антиваксърите били ама много глупави хора.
38
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само като му видиш нечистоплътния външен вид, та да ти се отще да му влезеш в заведението.
37
9
 
20
 
! Отговори
До Питър преди 2 години
Бягай далеко от нас, ваксърче! Никога няма да се ваксинираме с фалшивите ваксини, биещи се по 3 пъти в годината!