Двойно увеличават патрулите в Стара Загора

В града станаха няколко тежки пътни инцидента през последните дни
5 окт 2021 08:08, Ния Христова
16
Двойно увеличават патрулите в Стара Загора
Снимка: БГНЕС

Двойно увеличават патрулите в Стара Загора след тежката катастрофа с мотор и кола, при която пострадаха деца, а моторисът почина, съобщи bTV. 

От "Пътна полиция" обясниха, че благодарение на видео наблюдението са успели да заловят водачът на леката кола, който избяга от мястото на инцидента.
Още по темата
 
Йордан Николов, зам.-кмет по транспорта, заяви, че ще се поставят още камери, за има в целия град. В момента има 130 поставени по кръстовища.
 
"Ще търсим и други законови възможности, за да намерим как максимално да притесним тези, които нарушават закона за движение по пътищата", каза още Николов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Двойно увеличение на броя на патрулите, разбирай, че вече ще са по две патрулки на пост една след друга.
10
0
 
11
 
! Отговори
Крал Трол I преди 2 години
Кога ще видим реформа в КАТ? Бавна администрация, нулева полза на пътя. Работят за да събират пари. Никога не съм видял КАТ да застане на проблемно кръстовище или да съдейства за нещо в помощ на пътуващите. Мислят се за каубои. Корупция и мухлясала бюрокрация.
9
2
 
11
 
! Отговори
Зарата преди 2 години
Докато не започнат да конфискуват в полза на държавата автомобили, които са превишили скоростта с повече от 10 км./ч. над ограничението, да се вземат книжки доживот, докато глобите не бъдат адекватни със социалния статус на нарушителя умножени по няколко пъти, докато, докато... Нищо няма да се промени без КРАЙНО КРУТИ И ДОРИ ЖЕСТОКИ МЕРКИ! Той милионер или милиардер, колата му за 400 000 лв. ти ще го плашиш с напр. 1000 лв. глоба, джобните му за деня, ха - ха! Конфискация плюс огромна глоба!
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното е да не се увеличи оборота от рушветите, другото затова го има.
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
У нас проблемът е - винаги сме "след дъжд - качулка". И това си е манталитет, няма отърване. Иска се малко мислене в перспектива, обаче не и не. Гени.
6
1
 
19
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
След някой месец или по-малко патрулите пак ще са си както преди и пак ще има жертви, така става с акциЙте на КАТ !!!___А и законите не са се променили, тъй че ...хвърлят ни прах в очите, да изглежда, че правят нещо смислено, ама не !!!___И освен в Стара Загора, и в другите градове да не е по-различно !!!
5
0
 
25
 
! Отговори
Реалност в Ст.Загора преди 2 години
В 3 ч. посред нощ коли и/или мотори се състезават със зверски рев в платени гонки по улици из целия град, а полицаите през това време работят, като спят в патрулката, паркирана в някое тихо кътче.
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След три за съжаление пак ще е същото.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След дъжд качулка. Двойно ще увеличат патрулите и в другите градове, но след като стане инцидент.
2
1
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Дано тези двойни патрули осъществяват ефективен контрол,че наште катаджии са мързеливички и обичат да подремват в патрулките.
1
4
 
10
 
! Отговори
Всяко чудо за 3 дни! преди 2 години
Така е в земята на Ботев и Левски.