Тежка катастрофа на АМ "Тракия" край Карнобат, двама са загинали

Ударили са се два тира и един лек автомобил
8 окт 2021 10:40, Ния Христова
21
Тежка катастрофа на АМ "Тракия" край Карнобат, двама са загинали
Снимка: БГНЕС
Тежка катастрофа е станала между лек автомобил и два тира е станала тази сутрин, малко преди 08.00 ч. Инцидентът е на АМ "Тракия“ в района на Карнобат, съобщи БГНЕС.
 
40-годишният шофьор на лекия автомобил е застигал единия от камионите и се удря в него, докато той предприема изпреварване. Камионът се завърта и удря друг тир, който се самозапалва.
 
При инцидента са загинали двама от пътниците в лекия автомобил. Водачът му е откаран в ямболската болница в тежко състояние.
 
Магистрала "Тракия” не е затворена в отсечката на инцидента. На място са пристигнали служители на Районно управление-Карнобат, които правят оглед на мястото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Безимен преди 2 години
Често пътувам по магистрала "Тракия" и много често ме засичат ТИР-ове преди да ги изпреваря. В преобладаващото число случаи са турски. И като няма кой да им свие сърмите, държат се изключително безочливо. Полицаите ги бива все да плачат за пари, но ни веднъж не съм чул да кажат: ето, това и това предлагаме да подобрим или въведем, от това ще се съберат толкова пари и от там ще ни увеличите и заплатите. И да не го правят кампанийно, както не им се плаща кампанийно.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАТ освен да се скрият зад некой храст с камера или да ти напишат акт за светлини, друго не правят, а и да ти загубят времето с всякакви административни глупости във времената на интернет и мобилните комуникации, които не би трябвало да са наша работа, след като плащаме данъци. Трябва цялостен контрол с технически средства
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма част от катастрофите се случва благодарение на чеството на пътя и маркировката. Тия които отговарят за това , протестират пред министерства, вместо да видят какви ремонти на ремонти на ремонтите са направили....
15
3
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Кой им даде книжки на тия тираджии не зяпат у огледалото за задно виждане :)))
14
0
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Път широк еднопосочен 3 ленти и пак са изпотрепаха :)))
13
0
 
1
 
! Отговори
Пацо преди 2 години
До Христо ХристовПътниците са загинали, шофьорът е е още жив - четете докрай, бе, хора!
12
0
 
6
 
! Отговори
Бат Коко преди 2 години
Дали си на АМ или на второкласен път, когато тръгнеш да изпреварваш камион, трябва да си наясно че ако камионът е с ремарке и се движи с 90 km/h., на теб ти трябват поне 250 метра свободна лента в която ще се движиш успоредно с камионът. Някой казват "А колко е той, 20 метра." 20 метра ама той се движи и на теб ти трябват поне 10 пъти повече метри за да го изпревариш. И когато тръгнеш да го изпреварваш, вече имаш видимост и пред самия камион. Гледай какво се случва и пред него. Просто съвети. :)
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единия в дъжда се опива да излети. Гледам ги тези дни с "***"ама яко перят. Не е изключено и тира ей така изведнъжа да е решил да се изнесе за да изпревари. Това е редовен тираджийски номер в участъка от карлуката на Цариградско шосе, до отбивката за Лозен. Ти вече почти си се изравнил със задната му част. Няма мигач, рязко се изнася и се моли в лявата лента да няма никой.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То тъй, всички станаха професионални шофьорчета и се заиграват със скоростния лост, ама минута невнимание и цял живот в г-ъ. и после що всички шофьори се кълнат един друг на пее-си, а пък обиждате хомосексуалистите.
9
1
 
18
 
! Отговори
Бат Гиорги преди 2 години
Не защитавам шофора на лекия автомобил, ама при мен се е случвало докато изпреварвам камион със 140, шофьора да реши да изпреварва в последния момент - не е никак забавно.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не е новина ,а е едневие у нас.Дайте следващата новина.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До гост 6Тира няма да те засече за 1 секунда. Ако караш със 140 ще можеш да спреш, дори и да се ударите няма да е касапница. Нямал е време да спре камикадзето или си е бъркал в носа да провери има ли мозък или не.
6
0
 
5
 
! Отговори
жалко преди 2 години
Миг невнимание и за цял живот умрял
5
9
 
3
 
! Отговори
гост преди 2 години
--е застигал единия от камионите и се удря в него, докато той предприема изпреварване.--Ако е така, осъзнавате ли какво означава това?. Ако 40 т. тир те засече на магистрала с колкото и да караш е все тая. Дори колкото по бавно караш, толкова повече време се движиш до него и повече време има това да се случи.
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смятяй с каква скорост е летял... може и да е присветквал къси дълги къси дълги. Добре, че се е забил в тирове, а не друга кола, че да почерни и нечие друго семейство.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ората имат нужда от лекари, не от биячи да им търсят вината
2
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
е на това се казва камикадзе, да обърнеш 2 тира с лека кола. Японците могат да ни завидят.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а тия на снимката защо са там?