Две деца са загинали при взрив в дом във Варна

Избухнала е газова бутилкa или бойлер
Обновена: 10 окт 2021 08:32 | 10 окт 2021 06:55, Александър Попов
40

Апартамент в блок 406 във варненския квартал "Владислав Варненчик" се е взривил късно снощи, пише във Фейсбук групата "Варна, квартал Владиславово".

Според очевидци на трагедията апартаментът е бил във вход 7 на първия етаж в жилищния блок. По първоначална информация става дума за взривен бойлер или газова бутилка. Пет пожарни коли и две линейки са били на място в квартала минути след трагедията.

По непотвърдена информация след огнения ад има две жертви - деца на три години и бебе на седем месеца, пише "Будна Варна". Майката която е била с двете деца в апартамента според съседи, коментиращи в социалните мрежи, е с тежки изгаряния. Засега няма официална информацията за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
6
 
! Отговори
.. преди 2 години
"Апартамент се е взривил" ?!?!?!Отде ви изравят бе?Как е самовзривява апартамент? Тия варненски апартаменти са много опасни явно.
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От полицията казаха, че родителите са им отдавнашни познайници. Жалко, щото децата не са виновни, дано са на по-хубаво място.
26
4
 
8
 
! Отговори
До 29 преди 2 години
От километри си личи какъв комплексарски селянин си. До спорна няма една улица без дупка, няма магазини, няма площадки, няма въздух, освен влагата, която ви е наводнила мозъка. От всяко село идват и се набутват с хиляди заем за апартамент там, че да кажат, че са граждани. Е, нашите апартаменти поне са си наши и без заеми, живеем в квартал без дупки, с хубав въздух и всичко ни е до гъзъ. Дори морето ви мирише на *** там, щот сте големи граждани.Вземи се съвземи.
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки пише нещо, гледах по новините сега казаха, че децата били оставени сами. УЖАС ! Дано са на по хубаво място невинните ангелчета.
24
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Две невинни деца си отидоха, защото работещия им баща, не е могъл да плати тока. Ето в каква държава живеем.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако живееш в лукс сграда и на брега на морето няма те лови влага гладнико.
22
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте се карали за глупости.Един кореняк варненц навремето ми каза:всичко което не можеш да го стигнеш пеша за 15-20 минути не е Варна а периферия на Варна.Ставаше въпрос за Катедралата, хотел Черно Море и червения площат.Варна не е голяма и пеша наистина ако не можеш да се придвижеш до най ключовите места в града означава че сте в покрайнините му вече.
21
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Благоустроен бил Владиславово - вие добре ли сте ? Аз живея до спортна зала и тук едно жилище струва петорно повече от грозните панели във квартала ви. И да там има ромска махала и много българи които са с малки финансови възможности и за това живеят там. за 50 години точно един път съм ходил във Владиславово и след като не съм повторил само по себе си говори колко е хубав. Хората живеят с гради на Планекс и Комфорт по долу един льохманн ми пише за първи саниран блок - хахаха.. серсеми бол !
20
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 25 читател Както си му е обичая, журналиста не може да различи пара от бойлер с огън от газова бутилка. Журналистите ошашавиха народа с недостоверните си възприятия и статии.. . . . . . ЗАЩО ТОЛКОВА СЛОЖНО? ТУКА СА НАЙ НЕГРАМОТНИТЕ И НЕУКИ ЖУРНАЛИСТИ! С ИЗВИНЕНИЕ РАЗБИРА СЕ!
19
2
 
4
 
! Отговори
Az преди 2 години
Dve na 4 godinki i na edin mesec bebe
18
4
 
19
 
! Отговори
Az преди 2 години
Az sum ediniq ot purvite koito se opitaha da spasqt decata i nee imalo Pet pojarni v nachaloto nee boilera a gazovata botilka grumna sled dvaistata minuta a pojarnikarite dori nqmaha ogneoporni kostumi i si gubeha shlangovete po traseto hubavo Che ima komshii da im kazvat i dvete mi race sa s rani da se mucha da gi izvadq jivi poveche informaciq nedavam
17
3
 
17
 
! Отговори
читател преди 2 години
Както си му е обичая, журналиста не може да различи пара от бойлер с огън от газова бутилка. Журналистите ошашавиха народа с недостоверните си възприятия и статии.
16
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От това, което се вижда, нещо гори, и чак после става взрив, вероятно от газова бутилка на балкона. Жестока работа, много е страшно, жалко за децата.В Дир-а пише, че децата са били само с баба си, която не е пострадала сериозно.Тук съвсем дрго инфо.
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Последно колко деца, Санде?
14
2
 
16
 
! Отговори
До 20 преди 2 години
Да, има, но не е най-голямата във Варна. И наистина е далеч от този блок. Максуда е най-голямата, махла има и в Аспарухово, в Победа.
13
3
 
23
 
! Отговори
До 16 преди 2 години
Хахахха в грешка си. Най-голямата махла е Максуда и е в центъра на града. Владиславово е най-големият квартал в източна България и е доста добре устроен. А точно там, където се взриви е и благоустроен, сигурно такива улици няма и в твоя квартал. Съседния вход пък е първият саниран в цяла България. Та като не знаеш не говори.
12
2
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Кой снима видеото
11
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко за децата, в този квартал живеят крайно бедни хора, там е ромската махала във Варна. Там няма нищо общо със Варна освен, че се води формално към града.
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много добро български с статията
9
2
 
28
 
! Отговори
До Пияница Мистик преди 2 години
Не съди за хората по себе си или твоят частен случай. Аз мога да ти дам личен пример, че основно Баба ми, Бог да я прости, ме е изгледала и възпитала. Майка си я виждах за по час, като се върне от работа, а понякога и това не се случваше. И повече се разбирах с Баба ми, отколкото с майка ми. А газова бутилка може да гръмне и без да има баба/дядо в апартамента. Когато не се спазват правилата за безопасна употреба на дадено изделие, винаго може да се стигне до неприятни последствия.