В неделя остава облачно и студено, на места ще вали

Максималните температури ще са между 11° и 16°
Обновена: 16 окт 2021 15:01 | 16 окт 2021 14:56, Камелия Цветанова
1
В неделя остава облачно и студено, на места ще вали
Снимка: Pixabay

През нощта над по-голямата част от страната ще се задържи облачно. На места в Северна България и по Черноморието със слаби валежи, но до сутринта почти навсякъде ще спрат. Над югозападните райони ще има временни разкъсвания на облачността, на места до предимно ясно време. Ще духа слаб, в Източна България умерен северозападен вятър. Минималните температури ще са между 6° и 11°, прогнозира дежурният синоптик от НИМ пред БТА.

Утре облачността ще е значителна, на изолирани места със слаби превалявания. Ще продължи да духа слаб, в източните райони умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 11° и 16°.
 
Над Черноморието облачността ще е значителна. В сутрешните часове по северното крайбрежие все още ще превалява. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 15° и 18°, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще отслабне и ще е около 2-3 бала.
 
В планините ще е облачно с валежи от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа умерен изток-северозиточен, по високите части северозападен вятър. Максималната температура на 1200 ще е около 7°, на 2000 метра - около 3°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На бедните българи не ни трябва студ.