Опашки за ваксини се извиха във Варна и в Бургас

Хората се имунизират заради новите изисквания за сертификат
Обновена: 20 окт 2021 12:30 | 20 окт 2021 12:30, Веселина Йорданова
105
Опашки за ваксини се извиха във Варна и в Бургас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Опашки се извиха пред пунктовете за ваксинация в Бургас. Към 12 часа над 50 души чакат пред РЗИ в морския град, предаде БНР.

Още по темата
Хората твърдят, че са провокирани от новите изисквания на правителството за представяне на зелен сертификат в големи магазини, заведения и спортни зали.

Някои от чакащите се притесняват, че няма да могат да работят.

Дълга опашка се изви и пред ваксинационния пункт пред сградата на РЗИ-Варна, ден преди да влезе в сила изискването за зелен сертификат за посещения на закрити обществени места.

Следобед се очаква да бъде отворен още един пункт заради големия наплив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: бургасВарнаимунизация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
4
 
5
 
! Отговори
до Живко преди 2 години
Живкоо ако реша да те уволня и съда в Хага няма да те спаси.
75
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време беше! Като не разбирате с убеждения и молби, става по задължение .
74
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинирах се след дълго изчакване и консултации от лекари на които имам доверие. Най-важното си решение взех след консулт с професор от ковид отделение. Прецених, че ползите са повече от рисковете. Никакъв цвят сертификат не може да ме провокира да направя каквото и да е било. Избрах ваксината, защото става въпрос не за партия, идеология или не знам какво, а за моето здраве. Всеки да си решава и главно слушайте медиците, а не политиците ! Последните виждат в нас само гласове за тяхното царуване
73
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кое толкова успикоява антиваксъритв, от 200 умрели вчера 186 не ваксинирани 10 пъти повече. Снощи наш професор кардио хирург си го каза, вируса може и да изчистиш да изградиш анти тела но той ти завещава увреждания, ритъмни и чисто физически на сърд мускул не възстановими. Това ли искате. Играете руска рулетка.
72
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зелена сделка,зелена енергия,зелени паспорти...........нещо взе да ми писва от зеленото!
71
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво. Само така. Само ваксинацията ще ни спаси.
70
10
 
10
 
! Отговори
След преди 2 години
което, ще се извият пред болничните заведения..
69
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прекрасно, еб.ати якия форум, сега вече и юристи, конституционалисти се изказват по въпроса!
68
8
 
15
 
! Отговори
Апокалипто преди 2 години
Като казвах на приятели и познати преди години,че ще дойдат лоши времена и който се е оставил да бъде заробен от системата ще страда,те ми се смееха...разпродадоха си къщите на село,навзеха едни големи кредити за панелни кутийки,продължиха да чакат на заплати,без да се опитват да станат самостоятелни...Сега ще се боцкат и ще слушкат каквото им кажат господарите,иначе на улицата...
67
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако си по-умен, отиваш на опашката и си се ваксинираш като останалата част от света. И ще си спокоен!А ако си най-умен си слагаш от всички ваксини по-една за по-сигурно
66
2
 
10
 
! Отговори
Емигрант преди 2 години
щастлив няма.Всички емигранти са нещастни по презумпция
65
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нашия пастор Яков подготвя протес в Хасково трябва да запалим пунктове за васкинация не можете така да изтребват народа фкарвайте си ваксината в кръфта и ще видите ще ви причерней преточите
64
12
 
20
 
! Отговори
Живко преди 2 години
Хора, запазете спокойствие! Не се ваксинирайте и не се тествайте! Заповедта е противоконституционна и незаконна! Никой не може да ви задължи да я изпълнявате! Ако работодателят ви накара да си правите тест за да ходите на работа му отказвате или го карате той да ви го плаща! Ако ви уволни дисциплинарно, веднага подавате сигнал в инспекцията за защита на труда и жалба в районен съд за неправомерно прекратяване на трудовите правоотношения и оказан натиск на работното място!
63
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Против ваксините, но ЗА евтиния алкохол, тютюнопушенето, плюскането на съмнителни колбаси на корем....това е той, *** Балкански!
62
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано да е вярно, ама надали...
61
12
 
9
 
! Отговори
Me преди 2 години
Като не става с добро, сопа трябва. Като имаш атитела, няма проблем да се ваксинираш никакъв. Защо, смятате че хора учили по 10 години и работили още два пъти по толкова знаят по-малко и са по-*** от някой, който е прочел нещо във фейса? На кой бихте си поверили живота? На кой? Това да не правиш нищо и да се надяваш да ти се размине, това е овчото поведение. Ако си по-умен, отиваш на опашката и си се ваксинираш като останалата част от света. И ще си спокоен!
60
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам експерти по вирусология и обща медицина се изказват тук един след друг. Някакъв форум ли има в момента, онлайн? Все специалисти вземат отношение по въпроса със страничните ефекти на ваксината. Аз като ги чета и ми призля, аз се ваксинирах още май месец и би трябвало да съм гушнала вече"чемшира".
59
1
 
2
 
! Отговори
Келеши Ихаиначо преди 2 години
Миукащите са кухи по природа
58
4
 
12
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Колко долно ковидИзчадие трябва да си, че да злорадстваш гледайки изнасилени хора? Не ви ли иде на ума, че тия хора може би хранят деца, може би плащат заеми, наеми и са принудени да приемат бълвоча с изтекъл срок на годност, за да не останат на улицата със семействата си.И не - не вие сте по на***дупването. В нашия малък и не чак дотам сплотен колектив току що заявихме, че нямаме и не смятаме да се сдобиваме със сертификата за послушание. В момента ръководството умува какви да ги къдри...
57
6
 
15
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Така карате и хората с антитела да се ваксинират . Когато имаш антитела от преболедуване и си вкараш ваксина гушваш чимшира ! Или нема проблем итех че ги пишеме заминали от ковито ?