Протест във Видин срещу COVID мерки: Дискриминационни са!

Нарушавало се правото на избор
Обновена: 23 окт 2021 14:09 | 23 окт 2021 14:09, Елка Василева
69

Във Видин излязоха на протест срещу новите COVID правила. Според хората въвеждането на "зелен сертификат" е дискриминационно и нарушава правото на избор.

Въпреки че кметът на Видин беше издал забрана, протестът се проведе като мълчалива разходка в центъра на града, предаде Bulgaria ON AIR.

"Те не ти го казват директно, но те принуждават дискриминационно със "зеления сертификат" да се ваксинираш. Това означава, че ти вече не си свободен човек, а си роб на този, който вкарва една експериментална течност в тялото ти", каза адвокат д-р Виктор Костов.

"Хора умират и след ваксините. Има деца, които трябва да се ваксинират, но не искат", коментира Юлия, която е жител на Видин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
1
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
Останаха ли хора от хубавия мат'рал във Видин?
56
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
платени,примитивни...дпс-гроб активисти ще са,демек те са "свободни"да разнасят зарази,да ,убиват невинни българи,Народа ни да им плаща здравето и лечението...щото тоя не си е зарабитил цайсите с които се пъне...това е нелепо...ако не е трагично...щях да се смея,добрата новина е че пиивски и борисов...вече не са фактори...хората ги прозряха и ги подиграват...пеевски срещу САЩ...приятели...Садам...Кадафи...бин Ладен...опасна игра е...проблема е ,че замесва България!България не е дпс-гроб!!!
55
5
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Неслучайно Видин е най-пропадналия град в държавата.
54
2
 
6
 
! Отговори
SHEFA преди 2 години
НАПИСАНОТО В СТАТИЯТА Е ТОЧНО ТАКА-БРАВО.ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НАЙ НАКРАЯ.
53
5
 
6
 
! Отговори
Фараона преди 2 години
Вие пък чааак сега ли разбрахте че сте роби бе наивници ?! Я се поогледайте малко около себе си , да видите че сте заробени отвсякъде от бързи и бавни кредити , по вейсбуци , туитъри , тик-ток-чета телефончета и какво ли не - ЗА каква точно " свобода " бленувате ?! Вие дори не сте способни да си извоювате правото на питейна вода , а плащате за вода при толкова много вода в България !!!Ако знаете колко сте жалки само тези дето се пишете антиваксърчета !!
52
2
 
1
 
! Отговори
Бъди рахат преди 2 години
До Анонимен - Има си хора които работят и в момента по въпроса -За такива "умници " като теб ще измислят друг вирус , но не си мисли че теб ще те подмине , АКО някой е решил да чисти - И теб ще те минат с парцала !!!
51
3
 
12
 
! Отговори
Дядо преди 2 години
Чета коментарите и веднага се открояват ваксинираните. Просташки език, злоблив, неприятен за четене, обиден, нападателен към абсолютно непознати на горкия ваксиниран. Като сноп няма да ви счупят, ама като пръчки, всички ще идете по реда си. Първо ще ви поупотребят, за да биете по другите, а не да застанете рамо до рамо с тях. Но за да го видиш и разбереш, се иска повече от онова, което можете. Господ да ви прости глупостта и вредата!
50
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Програмист - Ами не, няма всички да ни настигне иглата. Тя ще настигне глу_паците като теб, за да може да се намали СО2 и останалите да живеем на една по-малко замърсена планета. Благодаря на всички ваксинирани, че мислят за моето бъдеще! Боцкайте се! Между другото Ковид приключва догодина, половин-една година пауза и идва следващият вирус. Наблюдавайте много добре коя група от хора се заразяват (боцнатите или другите). След това новият вирус ще бъде обвинен за проблемите на ваксинираните.
49
14
 
7
 
! Отговори
Видинчанин преди 2 години
Събрали се 30тина заблудени и хоп в новините!Да бехте отразили пишман антиваксарите във Видин които цяло лято ми филосовстваха на тема чипиране, зомбиране, отравяне от ваксината, а щом усетиха "дебелия " се втурнаха да се,, чипират"!
48
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво, Видин, само така! Протести докато изринем всички продажници и предатели от властта!
47
4
 
19
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Проведох разговор с моите налъми, неуважаеми другарю Стойчо Бъчваров, и те категорично отказаха да цъфнат. А аз съм дал обет да се ваксинирам едва когато те цъфнат.
46
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видинчани явно са много *** народ. А адвоката ако се зарази, ще гушне чемшира, че е рискова група, гледам....
45
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българина колко литра експериментални течности изпива, но от иглата - голям страх.
44
5
 
12
 
! Отговори
накратко казано преди 2 години
Ша ви се вапцинирам е баш га цъвнат налъмите на!!! Информирано съгласие ли искате от мен? Е първо се постарайте да ме информирате!!! НЕ СЪМ ИНФОРМИРАН = НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН!!!
43
10
 
16
 
! Отговори
Стефан Караджа преди 2 години
На оружие братя!Не на КОВИД мерките!
42
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно, всяко развито общество протестира, когато не е съгласно с нещо. Сега във Видин да протестират и срещу мизерията, ужасната инфраструктура, престъпността и тн. За мен Българите изглеждаме като ***, ние не протестираме заради престъпност, лоши пътища, лоша канализация, нисък стандарт на живот, високи цени на продукти и услуги, ние протестираме, когато се въведе акциз за незаконен домашен алкохол, когато трябва да носим маска за 15 мин. в магазина, която и без друго не носим и тн.
41
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Същия тия типове щяха да протестират независимо какво прави правителството, защото са платени от ГЕРБ/ДПС и сие. Щяха да протестират ако нямаше никакви ваксини и никакви мерки, затова че няма ваксини и мерки.
40
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз питам ...Бойко затвори всички за три месеца ,никой не стачкуваше ,сега недоволни )
39
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 41: Ходя си навсякъде, здрав, прав, щастлив. Сертификат на който му трябва да се реди.
38
5
 
13
 
! Отговори
от района на Дунава преди 2 години
Аз нямам Сертификат защо моят палавник всяка вечер ме ваксинира от всички страни и сега се чувствам в добро здраве! Единствената инфекция на която ние в нашето семейство вярваме е класическата любов от двама или повече страстни хора.