В Сливен вече глобиха девет за липса на сертификати

Проверки са направени в казина, търговски обекти, заведения
Обновена: 26 окт 2021 11:40 | 26 окт 2021 11:40, Веселина Йорданова
87
В Сливен вече глобиха девет за липса на сертификати
Снимка: БГНЕС

Девет акта за липса на зелени сертификати са съставени в Сливен, съобщиха от ОД на МВР.

Полицаи са извършили проверки в две казина в града, където е установено, че не се извършва контрол за сертификати на посетителите. Спрямо собствениците на обектите ще бъдат предприети административно-наказателни действия.

През изминалото денонощие са извършени 63 проверки в закрити търговски обекти, градски и междуградски транспорт, нощни заведения и са съставени четири акта.

Установено е едно нарушаване на карантина в областта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: Сливенсертификати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
2
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
9 гласа по малко за -бсп да продалжават по упорито сьс глобите и може - вмро и бсп да си правят компания извьн парламента
64
0
 
1
 
! Отговори
До Ганьо преди 2 години
Бе то не всички ваксинирани измират/засега/, ама голяма част психясват от страх.
63
1
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Браво.Добре работят в Сливен.
62
0
 
1
 
! Отговори
Незаконнооооооо преди 2 години
Никой няма право да иска здравния статус на когото и да било,.с изключение на някои професии, за които се изисква удостоверение от психодиспансера. Като си правя изследвания, както и за човек в болница не се дават сведения по телефона.
61
0
 
3
 
! Отговори
Друг програмист преди 2 години
Сертификата е просто прелюдия и подготовка към глобално ЕГН асоциирано с дигитализиран ДНК отпечатък. И не ми казвайте, че е конспирация, защото работя по QR разплащания за Близкия изток. Когато банковия ти акаунт е блокиран и от никого не може да си купиш дори хляб, тогава ще те принудят да си биеш абсолютно всяка отрова - включително стерилизираща инжекция. Масова евгеника - заветната им мечта. Отдавна искат да си играят на богове.
60
6
 
4
 
! Отговори
Ганьо преди 2 години
Ваксинираните не само, че не измират от ваксините, ама на всичко отгоре и броят им се увеличава! Хората виждат, че не само не става страшно за ваксинираните, ами и ваксинираните са на далавера. Срам и позор за светлата антиваксърска пропаганда! Бил Гейтс пак ни прецака! Ааааа! Подайте ми носна кърпичка, че рева! Хлъц. Подсмрък.
59
0
 
6
 
! Отговори
до 69 преди 2 години
Както каза Стоичков преди време: Имам пари ще си плащам глобите вас това не Ви бърка. Вие който нямате пари за да си платите му мислете. Тъжна истина, нали?
58
4
 
4
 
! Отговори
Антиваксър но човек преди 2 години
Аз не съм ваксиниран нямам анти тела но имам контакт с над 10 от ковид лице в лице и не може да ме хване заразата защо да си я вкарвам с ваксина. а поздрави за Ваксинираните, познавам 1 приятел дето в момента има ковид ваксиниран е с 2 ваксини и сертификат и пак има ковид и в момента е на кафе и ми се смее през тела, поздрави ваксинирани.
57
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие, умниците със сертификатите - не разбирате ли, че искат да ви отглеждат и развъждат като човешки ***, който само да обслужва машините и изкуствения интелект? Що-годе интелигентни, но безкритичи, скопени и покорни. Същества излезли от епруветки. Пчелички-работници като китайците.
56
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички тези глоби ще паднат в съда защото са незаконни.
55
5
 
2
 
! Отговори
До Фата Моргана преди 2 години
След време ще приемат в болница само със сертификат... така ли????? НЕ, разбира се, на нас със сертификатите болница за Ковид няма да ни трябва. Вие, без сертификатите ще си плащате лечението за Ковид, а ако ви трябва операция или лечение в друго отделение, освен в Ковид, ще чакате да свърши пандемията и тогава ще ви лекуват от сърце, бъбреци и други болести ако имате :) Сега вече стана ли ти ясно къде точно да се фаташ за морганата :)
54
0
 
6
 
! Отговори
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa преди 2 години
Е, поне изловихме Програмиста, че е шизофреник :) Вижте какво е написал:винаги дебна за нередности и докладвам където трябва. Така беше в добрите стари времена през 70 -те и осемдесеттте години. Значи, приемаме 70-те години че е подавал сигнали през 1975 да речем. За да подадеш сигнал тогава, трябваше да си поне комсомолец, което означава поне 15 год., т.е. Програмистът е роден най-късно през 1960 г и сега е на 61 г. А той пише, че бил на 24 и имал незнам каква кола и къща :) Сигурно в Карлуково
53
0
 
3
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
Това с нарушаването на карантината ми идва в повече.Ако продължаваме така няма да се оправят нещата скоро
52
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Столюпиново кога ще проверят? Питам за един приятел. Или там никога нищо, даже за вода и ток да събират не ходят.
51
2
 
9
 
! Отговори
ФатаМоргана преди 2 години
След време ще приемат в болница само със сертификат... така ли?????Продажници.....
50
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я да питам дали служителите на полицията и РЗИ са ваксинирани? Кой ще провери дали те имат сертификати? Или може би са над всичко и всички?
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ау! Ще им дадат бонус! Ми те заловили масов убиец и терорист тия! Голяма работа са свършили!
48
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ближете ли подметки на бай Кацарчо? А връзвате ли му обувките? А наясно ли сте, че самият той не се е набол, както заяви лично? И сте готови да излезете срещу собствения си народ и да изпълнявате антибългарската и античовешка негова заповед? Българи ли сте? Хора ли сте?
47
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В това РПУ ли работят най-големите радоотстъпници?
46
2
 
7
 
! Отговори
корзакобид преди 2 години
За това престъпление срещу човечеството един ден трябва да бъдат зад решетките не само политичетата (роби на евреите), ами и ченгетата които изпълняват болните им плановеАко не в този живот в другия, Амин.