Кола блъсна възрастна жена на пешеходна пътека във Видин

60-годишната жена е получила фрактура на левия глезен
28 окт 2021 13:04, Ния Христова
5
Кола блъсна възрастна жена на пешеходна пътека във Видин
Снимка: Pixabay
60-годишна жена е блъсната от лек автомобил във Видин. За това съобщават от Областната дирекция на полицията, предаде Нова тв.
 
При ляв завой 30-годишен шофьор от село Антимово е ударил жената, която е пресичала на пешеходна пътека. Тя била транспортирана в болницата. При прегледа медиците констатирали фрактура на левия глезен.
 
Тестовете за алкохол и наркотици на шофьора са отрицателни.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая про-100-тия да имат зелена светлина коли правещи ляв завой на едно с пешеходци трябва да се премахне. Малко са ми проблемите, че и да гледам кога ще ме блъснат в гръб някой дето завива на ляво или дясно
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То останали народ у ВИДИН. Преди два дни минах от там и не видях никакви хора. Такава пустош не бях виждал от 30 години. Целият северозапад е замрел. Младите са се преселили по чужбина. Старци доколкото са останали се крият от Ковида и е станала еднамама си трака у върбалака. Този къде откри това бабе тая удари. Шанс 1 на милион. Егати каръкчията.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дрегера колко показвал
2
0
 
2
 
! Отговори
Ивза преди 2 години
Дори и при отрицателни тестове този си е пиян.Хайде,вземате му книжката до живот и нещата се оправят/поне за него/.В последно време колко хора бяха блъснати на пешеходна пътека.Стига вече,не забравяйте първите думи на инструкторите-качиш ли се в автомобила като водач,с единия крак си в затвора,с другия си в гроба.Бог да ни пази като шофьори и като пешеходци.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато се съобщават такивабрща искам да знам наред с това дали е пиян и дали има книжка селянина. Постоянно стават такива неща, и никой нищо.