Родители и учители на протест срещу тестването на децата

Шествието в София ще тръгне от НДК в 15:00 часа
1 ное 2021 10:55, Ния Христова
122
Родители и учители на протест срещу тестването на децата
Снимка: БГНЕС
Родители и учители се готвят да излязат на протест срещу тестването на децата за COVID-19. Шествия се организират в 10 града в страната.
 
"Тези тестове, срещу които протестирам, нямат медицинска обосновка, защото дават резултат след 5-6 дни. Това значи, че, когато има позитивен резултат, детето вече е разболяло всички останали. А това се явява условие, при което децата да учат в училище. По закон това е недопустимо", заяви пред Нова тв Яна Шишкова, преподавател по китайски.
 
Шествието в София ще тръгне от НДК в 15:00 часа, ще мине през Министерството на здравеопазването и ще продължи към Министерския съвет.
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
22
 
13
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
Поредния пример за това колко е прозст българския народ ... но инъче е ок детето да донесе вируса у дома и дядото или бабата да си заминат :)
83
11
 
20
 
! Отговори
Подкрепям преди 2 години
Стига с тези фашистки подходи! Всички ще го изкараме рано или късно - ваксинирани и неваксинирани, всички деца също. Статистически за младите не е смъртоносен. Нека всеки да реши за себе си дали да се боде през 6 месеца или да го изкара по естествен път - така, както е било, откакто свят светува. Затова трябва да е доброволно - пък всеки да си носи последствията за своето решение. Другото е породено от безкрайната лакомия на едри капиталисти, правещи се на по-големи светци и от майка Тереза
82
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само си представете един ученик от гимназиален етап как с голямо удоволствие ще се изплюе в лицето на пробовземащия. А за ромовете да не говорим.
81
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 91 "Глупости приказваш" О, да, "глупости приказваш" звучи точно като научен довод. От "новата наука"...
80
2
 
7
 
! Отговори
До 80 от Нъц преди 2 години
Нивото ти на завършил основно образование си личи отдалече!През тези 3 дни, през които никой не се тества, ако има заразени вкъщи, ще пламне цялата паралелка. Винаги първо един от семейството се заразява и той го предава на останалите. В училище децата ги контролират да носят маски, но никой не контролира родителите, които не спазват правилата.
79
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някоя от нашите фирми че ги направят милионери ,можеше министерството да купи много по евтини ,а сега с посредник с 5 ъти отгоре )
78
5
 
1
 
! Отговори
До 91 преди 2 години
Глупости приказваш
77
7
 
16
 
! Отговори
До 79 преди 2 години
За 2 години и онези, които не осъзнаваха, колко ниско е нивото на учителите у нас, най-после видяха с очите си, чуха с ушите си и разбраха, защо повечето деца са неграмотни.Учител не е синоним на интелигентен човек.Интелигентните учители са голяма рядкост!
76
1
 
17
 
! Отговори
Коприва преди 2 години
Честит празник на всички достойни Будители!
75
13
 
11
 
! Отговори
До Пенка преди 2 години
Ако не можеш да отделиш два пъти седмично по пет минути за детето си (и здравето му),го остави на дистанционно обучение.
74
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен47:Ами да си слагат маските, след като са задължителни. Или внучка ви е от тези, които не признават правила. Тогава да си стои извън обществото
73
12
 
10
 
! Отговори
До 77 преди 2 години
Спри с глупостите.Безсимптомните заразяват най-много,защото повечето не знаят ,че са вирусоносители и занижават мерките.
72
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слабо вменяеми са даскалите.
71
6
 
20
 
! Отговори
Пенка преди 2 години
Хайде стига вече. Подлудихте и деца и нас . Зорлем станахме учители . Преподаваме от вкъщи на децата си ( за първи клас Това е на 100%) . През това време се предполага ,че и работим от вкъщи ( да работим ли или обучаваме ?) , а сега и лаборанти искат да бъдем ! Да тестваме децата си САМИ ,да чакаме резултати, да отнасяме пробите ( стерилни ) междувременно да ги готвим за училище ,да не знаем ще ходят или няма до последно? Това ако не е стрес?
70
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва всенародрн бунт и блокиране на главните пътища.Свобода или смърт! Иначе геноцида настъпва!
69
8
 
11
 
! Отговори
Коприва преди 2 години
Погледнете какво се случва извън България. Тестове, после ваксини, после редовни ваксини и в карайна сметака - нови щамаове и пак затворени. Това чудо, както и грипа се лекува лесно и евтино.
68
1
 
7
 
! Отговори
до Нъц преди 2 години
що родителите ходят на училище или децата бе ахммакк. Ако детето го засекат че е позитивно мн ясно че и родителите ще се изследват. Ебаатъ в тъпасна
67
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поне в днешния ден можеше да си спестите плюенето срещу учителите. Лекарите били търговци, но видите ли зор, отивате на лекар.Учителите били мързеливи и ***, но от 2-год. възраст им поверявате най-милото си по цял ден.Учителка съм и не желая да се ваксинирам с нещо, което и в Декларацията за информирано съгласи е назовано БИОПРОДУКТ.
66
1
 
13
 
! Отговори
Нъц преди 2 години
Пак ще захлебят приближените до властта фирми с няколко милиона печалба
65
1
 
12
 
! Отговори
до 63 преди 2 години
А да не разсъждават ли? Ако едно нещо е безсмислено защо трябва да се извършва? Просто са да се прави нещо без смисъл и да се дадат едни държавни милиони на едни наши хора?