Мъж с COVID-19 скочи от реанимацията в Благоевград

Той свалил маската и излязъл от отделението
68
Мъж с COVID-19 скочи от реанимацията в Благоевград
Снимка: БГНЕС

60-годишен мъж, настанен в отделението по реанимация с COVID-19 скочи от терасата. За щастие, не е пострадал, предаде кореспондентът на БГНЕС в Благоевград.

Инцидентът е станал към 02.30 часа тази нощ. Мъжът, който постъпил с жена си преди дни, махнал кислородната маска, излязъл от отделението и скочил от терасата.

Реанимацията е на първия етаж, но откъм парка пред отделението височината е 3 метра. След инцидента е върнат в обратно в отделението, обяснил, че не може да издържи на гледката с прикованите на легла болни.

Пациентът е от село край Кресна, съпругата му е настанена в друго отделение на МБАЛ, също с COVID-19.

В понеделник 70-годишен мъж, също с коронавирусна инфекция, скочи от 7-я етаж на болницата в Петрич и загина на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 57 ми всеки запознат с здравната система човек и с широко скроена душа би направил мисля всичко възможно да не попада там и да не му се налага да бъде ограничаван .И по внимателно с изразите не съм убидил никой .
57
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зарадвали са го със сметката.
56
5
 
5
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Мдаа, затова пък всичките упражнения със зелените коридори и прочее в момента ги играем, за да не остане никой без болнична грижа, че голям зор имаме за подобна. Човекът може от алтруизъм да е скочил, да освободи място за някой по-нуждаещ се.
55
9
 
9
 
! Отговори
Еваларка преди 2 години
Браво на този истински българин! Скача през прозореца на първия етаж и после се връща. Истински антиваксър!
54
4
 
4
 
! Отговори
Аплодисменти преди 2 години
по терасите!, които трябва да бъдат "широко отразени" от мисссирките.
53
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква ти грижа? В нашите болници вече няма кой да лекува. Затова у нас смъртните случаи са толкова голям процент. И не сами при ковид. То няма кой да даде чаша вода на пациента, да смени памперс, да го нахрани, ка-моли да го лекува. Навират тръби без смисъл, голят ти дроба - без смисъл. Затова хора до последно се лекувайте вкъщи. Там имате повече шанс. Ако Господ е решил да ви прибира, по-добре там и на спокойстгвие, отколкото в ужаса на нашенските "болници"!
52
3
 
17
 
! Отговори
Арети преди 2 години
Каква е таэи реанимация след като болните си правят каквото си искат!!! По принцип всяко легло е свърэано с монитор, эавеждащият отделението трябва да отговаря эа случая!!! Толкова ги е грижа эа пациентите!!!
51
9
 
17
 
! Отговори
До Анонимен 48, преди 2 години
"Организираните една екскурзия на всички антиваксъри за няколко часа в това отделение да видим дали след това ще и остане сила и желание да крещят по площадите." - Ваксинирано изпилено мозъче, от там ида и знаеш ли защо се е опитал да се самоубие тоя нещастен човечец? Не заради ковида-той се преживява! А заради нечовешките условия и варварски начин на "лечение" в повечето ни т.нар. "болници"! В които не те поглеждат, една вода няма кой да ти даде, но те интубират в съзнание и дишащ. По протокол!
50
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знаете ли защо е скочил? Защото е видял и преживял "лечението" в бг провинциална болница. Лечение на практика няма. Но има тормоз и безсмислени мъчителни варварски манипулации.
49
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 44 Анонимен. Родители нямаш ли? Дядовци или баби нямаш ли? По начина на изразяване усещам, че си нещастно умствено увредено същество! Не мога да те презирам, защото си много нещастен и самотен! Почивай в мир!
48
9
 
7
 
! Отговори
Пич преди 2 години
А, това е от тия дето "сами си преценят" и на тях не може да им се случи защото са здрави и цял живот са яли по 2 лъжици мед?
47
6
 
18
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Всеки с ковид, но в съзнание в реанимация би скочил веднага след като види как адекватно убиват, пардон ''лекуват'' с протоколно ''лечение'' там!
46
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох, миличките хора. Сърцето ми се къса, какво ли са преживели, какъв страх и паника, и безнадеждност, за да се решат на такава стъпка... Не да виновни лекарите, просто цялата ситуация в болниците е жестока!
45
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ремдесевирът е скъп и го дават само с връзки. Пък и той действа ако се почне още първия ден. След 5 ден файда няма. Те затова депутатите са веднага в болница след позитивен тест. И излизат здрави на 3 ден.
44
7
 
31
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 2 години
Ако не го бяха хванали, щеше да оцелее човека, сега обратно в моргата.
43
29
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Организираните една екскурзия на всички антиваксъри за няколко часа в това отделение да видим дали след това ще и остане сила и желание да крещят по площадите.
42
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Ами да, то си е направо гавра. Кислородът, който принципно ти е нужен за да си жив - да те убие, заради изсмукани от пръстите протоколи.
41
7
 
39
 
! Отговори
Тези преди 2 години
случаи зачестиха....повече от ясно е, че в тези отделения не лекуват хората....Експериментират си с тях, а някои ги оставят и да умрат....
40
31
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ги питаш дъртаците що не се ваксинират, хем най подарливи на тежко протичане хем най малко докторите искат да ги приемат защото им е ясен изходът на повечето. Хем са толкова бедни повечето че после с повечето проблеми които ще им останат няма да могат да си платят лекарствата. Странни хорица на тия години да се пазят от ваксини сякаш си мислят че ще векуват и видиш ли ти на седянката чули че ваксини ще ги уморят
39
7
 
15
 
! Отговори
до 30 преди 2 години
Внимавай скоро да не ти пее поп! И Ангел Кунчев ни плашеше, ама сега е на командно дишане във ВМА!