Да помогнем на Гюнай да се върне в своя дом

Домът на момчето и майка му се нуждае от спешен ремонт
16 ное 2021 18:29, Красимир Ангелов
32

Снимка: Facebook

Виж други галерии »

Гюнай Калчев страда от заболяване, заради което се нуждае от специална инвалидна количка. С благотворителна акция благородни хора успяха да я закупят преди време.

Момчето бе принудено да търси убежище заедно с майка си, защото бе жертва на домашно насилие. А за съжаление скоро Гюнай ще се наложи да напусне дома, в който живее с майка си.

За да се прибере в своя дом в град Славяново, трябва да се ремонтира покрива, както и да се сменят стъклата. Неща, които той и майка му не могат да си позволят.

"Гюнай има нужда от своя дом и да се прибере в него! Освен тежката съдба, която му е отредена, го чака и тежка борба да възстанови дома си, за да се приберат с мама. И това от нас зависи!", написаха във Facebook инициаторите на кампанията.

До момента по сметката на Гюнай са постъпили 200 лева. За да бъде извършен ремонтът обаче ще се необходими поне 3 000 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: СлавяновоГюнай Калчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
0
 
! Отговори
Ime преди 2 години
Демек, на българските имена да помага българин, на турски турчин? Много умно бре ей къде се намерихте такива професори...
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да помогнат Бюлент Мюмюнов от бенете,Айше Сали бенете,Али Сумаков бенете,Бесте Сабри и Юксел Кадриев .Политиците Ебетин,Мустафа,Байрам,.Я колко са .Чакам да се каже Ебетин помогна.
18
12
 
6
 
! Отговори
Име преди 2 години
Как така едно име Ви накара да напишете толкова простотии, има ли значение как се казва момчето? Ако беше Георги, Георг?, къде е разликата? Човек е..., който има нужда от помощ, или помагате или не, полубременна жена някой виждал ли е? Имал сателитна чиния? Е и? Какво друго може да направи това "дете", това явно е едно от малкото забавления до края на живота му. Аман от ***! Време е османската империя да си възвърне земите и ще гледате като него жално, добре печелившите:-) hair е това!!!
17
10
 
5
 
! Отговори
До 17 преди 2 години
То голямо чудо пък като има сателитна антена, ти сигурно все още слушаш само радиоточката като едно време !
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съжалявам, Гюнай, животът е борба. Няма как за окичената ти със сателитна чиния саборетина да дам и 1лв.. Не ме интересува от какъв етнос си- както долу е казано една застраховка на година е жълти стотинки, ама си свикнал да чакаш всичко наготово, защото си в неравностойно положение. Еми, ще се потрудиш малко, за да го получиш, а следващия път- застраховай се, не струва нищо- и без това ние, хората с най-високи доходи у нас, ти плащаме помощите. А тручеещите данъци не плащат.
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За такива в инвалидни колички трябва да има лични асистенти, както е в държавата в която живея, а не майка му да го гледа 24 часа. Няма адекватна до болнична помощ и добра здравна политика в БГ.
14
3
 
1
 
! Отговори
3000 лева преди 2 години
Това не би трябвало да сума за която да бъде търсена помощ . Трябва да има фонд , който да подпомага на жени и деца които са били подслонени в защитено жилище ! Достатъчна им е била болката и страхът
13
1
 
15
 
! Отговори
Меди доганов преди 2 години
Гус давам, пара йок!
12
6
 
17
 
! Отговори
Менто преди 2 години
Достатъчно дават българите на това дете от раждането му до сега, хайде и (ц) турците бакалъм!
11
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не, няма да помогна на Гюнай. Домът на Гюнай можеше да бъде застрахован срещу 20лв. на година и всичкият този ремонт да се покрие. Не ме интересува, съжалявам.
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакам резултат .Гюле,Мустафа,Байрами,Пишлемее да помогнат.Да се каже Байрам извади и помогна.
9
1
 
8
 
! Отговори
Козъгъзъ преди 2 години
Не са добри, ако хасан и мустафа бяха добри и аз щях да дам, ама ядец! Ако е да направим мръсно и в друга държава ще отидем на избори, но за добро йок, гаурите да дават!
8
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И на мен покрива ми плаче за ремонт. И аз искам в къщи.....Не си инвалид като Гюнай. Запрятай ръкави и си оправяй къщата, мързел.
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Покрива паднал ама сателитната чиния с която гледат турски програми се изкокорчила най отпред. Карадайъ да им даде заплатата си а и не само той а цялата турска пасмина дето ще ги храним в народното събрание.
6
2
 
10
 
! Отговори
123 преди 2 години
И на мен покрива ми плаче за ремонт. И аз искам в къщи.
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се види сега Хасан,Мустафа,Мюмюн,Абдула,Гюле колко са добри .Искам да видя
4
0
 
21
 
! Отговори
izh преди 2 години
ДПС хвърли стотици милиони крадени от българските граждани пари за узаконяване постовете и имотите на "НАШИТЕ", а сега им свидят 0.1% от парите за по долните "НАШИ"Схемата постове, имоти и пари срещу гласове и парламентарна подкрепа до сега работеше, но се реши че др. Нинова вече няма да носи приходи и и го * * * * * * * * . Наздраве мислещи българи
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По добре мълчание отколкото говорене.Благодаря
2
0
 
8
 
! Отговори
Ужасът Перник преди 2 години
А от МВР Перник и мутри крадат имоти чрез заплахи и ги подаряват на колеги..... Един от мафиотите е Юлиян Борисов Георгиев.... плаща си на полицията
1
13
 
12
 
! Отговори
Мефистофел преди 2 години
Нищо няма да дам! На мен кой дава?! Никой! Да се спасяват!