Захлаждане от сряда, вятър от запад носи студа

Максимални температури ще бъдат между 9° и 14°, в София - 10°
5
Захлаждане от сряда, вятър от запад носи студа
Снимка: Pixabay

През нощта облачността над страната ще бъде разкъсана, на отделни места значителна. Ще бъде почти тихо с минимални температури от минус 1°- минус 2° в отделни котловини на Западна България до 7-8° по морския бряг.

Утре ще има променлива облачност, без валеж. Ще духа слаб до умерен запад-северозападен вятър, с който ще започне да провиква по-студен въздух. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 9° и 14°, в София около 10°, прогнозира дежурният синоптик от НИМХ пред БТА.
 
Над Черноморието ще има променлива облачност, без валеж. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са 11°-13°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
 
Над планините също ще има променлива облачност. На отделни места по най-високите части ще превали слаб сняг. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра - около 0°.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: есенвятър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Winter is coming преди 2 години
Ами ноември месец е.
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИМАМ ПИТАНЕ- ОТИШЪЛ ЕДИН "ЧОВЕЧЕЦ" И ПРИБРАЛ 60 МИЛИОНА ОТ ЕДНА БАНКА- МОЛЯ ВИ ОТГОВОРЕТЕ АКО АЗ ОТИДА В ТАЯ БАНКА ДАЛИ ЩЕ МИ ПЛАТЯТ СМЕТКАТА ЗА МЕСЕЦА, ЗАЩОТО ОСТАНАХ БЕЗ РАБОТА И СЪМ ОБИКНОВЕН ЧОВЕЧЕЦ....
2
2
 
6
 
! Отговори
Ескимос преди 2 години
"в София - 10" - не знам за вас, аз се стресирах...
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе случайно днес да не вторник?