Георги Манзаров: Виждам прилика с трагедията с децата ни в Лим

"Някой не си е свършил работата и идва критичната точка за тези катастрофи"
Обновена: 23 ное 2021 21:37 | 23 ное 2021 21:36, Веселина Йорданова
30
Георги Манзаров: Виждам прилика с трагедията с децата ни в Лим
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Виждам огромната прилика с това, което стана с нашите деца. Това сподели Георги Манзаров, баща на Юлиян Манзаров, загинал при инцидента в река Лим заедно с още 11 деца от Свищов по повод днешната трагедия на "Струма".

Още по темата
Манзаров коментира пред БНр, че приликите са в това, че някой не си е довършил работата и идва критичната точка, когато се случват тези катастрофи.

"Голяма прилика има в това, че в тъмната част на денонощието са се случили - пътниците са спали и не са имали шанса да реагират", посочи той.

По думите на Георги Манзаров причината за катастрофата в река Лим е била установена, защото е имало възможност автобусът да бъде изваден от водата и подложен на експертен оглед, а след пожара на магистрала "Струма" може би няма да има запазени улики, които да доведат до изясняване на случая.

"Организирали са екскурзията от Скопие, знаят, че преминават през България. Туроператорът знае, че няма право в тъмната част на денонощието да се превозват деца. Трябвало е да си организират така прехода, че по светло да преминат през България и по тъмно да влязат в Северна Македония, ако там няма такъв закон. Институциите, които отговарят в България, не са ги спрели да кажат, че при нас законът е такъв, щом превозват и деца. Такива неща се натрупват, натрупват и се стига да това нещо. Сега и да намерим виновника - какво, ще върнем ли хората", коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Iordan ivanov Douser преди 2 години
EKSPERTS MUST TO SEE CAR TERROR ANTI USA FROM YESTERDAY!!Водача е видимо обемно обсебен. Да се тества и за пси активни нарко спец добавки..МАсовия убиец обсебил водача се вижда перфектно като голям аномално активен обем около автомобила.. Експерти внимателно да огледат видео филми от движещи се с особенно висока скорост автомобили. вкл над 160 - 200 км в час. Водачите са обемно проникващо обсебени от ХОЛГРАМНИ ОРЪЖИЯ . продавани с полицейски рекет в България.НА база НЕЗАКОННИ НАРЕДБИ .
25
0
 
0
 
! Отговори
JJIvanov GEolog преди 2 години
Ekspers /Експерти да огледат видео репортажи с убииства и катастрофи. В над 90% от случаите ИМА ОБЕМНО ОБСЕБВАНЕ ОТ МАСОВИ УБИИЦИ ВКл през дигитално холограмни оръжия ,камери и екрани..Вижда се ясно холограмен обем около водача.Въпреки писмени предупреждения продължава терора с остро вреден пресканиращ ЕКРАН монтиран срещу центъра на ЛОВЕЧ на сградата на община ЛОВЕч.Уврежда голям обем пред него до над 290 метра. Всички облъчени получават трайни увреждания..
24
0
 
0
 
! Отговори
JJIvanov Geolog преди 2 години
ЗАКОНА ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА НА ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА ЛЕПЕНКИ ВКЛ:ЖЕстоко вредни са холограмни оръжия лепени на предни стъкла. Вижте нагло престъпни холограмни оръжия вкл маскирани като :Винетки,застрахователни стикери и стикери за технически прегледи.МАсови убиици ползват обемно проникващо обсебване на водачи през холограмните оръжия..Вижте убииството на МИлен Цветков. Водача на AUDI е обемно обсебен видимо от холограмно оръжия с БЛОК СЪЗНАНИЕ>>
23
0
 
0
 
! Отговори
Iordan Ivanov преди 2 години
Анализ на катастрофата убила деца от Свищов дава данни за обемно проникващо облъчване на водача от нагло престъпни оръжия вградени в смартфонПри пожара е изгорял смартфон с над 10 000 000 пъти по мощни дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия вградени..Вижда се че е пресканирвал обемно водача отдясно от задна седалка на около 6 метра зад водачa..Обемно обсебващи оръжия има вградени в Български талони на автомобил , вID cards и в паспорти.
22
2
 
1
 
! Отговори
Оли Гофрен преди 2 години
абе , къде е батко? (батко Бойко Рашков?) ... или изборите веке приключиха ?
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма прилики. Катастрофата с експлозия е от контрабандата бензин. Тези автобуси се движат с туби бензин в багажното. Освен това по данни на службите в автобусите има специално пригодени мини цистерни. 8 лири е бензина в Турция, което е 36 динара, а реално се продава на 75 динара. Мафията е на митницата. Пускат ги с пълни туби бензин. Това са движещи се бомби, но след като смениха шефовете на митниците няма кой да спре вече тези мафиоти. Отидоха си от лакомията на някой тарикат.
20
0
 
4
 
! Отговори
До 19 преди 2 години
Не, обаче трябва по същия закон да се наказват всички такива фирми, които да спестът някой лев, рискуват животи на хората. Лека им пръст на хората, дано си вземе поука всички. Човешкия живот преди всичко.
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възможно ли е да е терористичен акт?
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Макар че една печално известна депесарска компания, се изхитрява да трепе хора и по редовните линии...
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Или другия вариант е да се групират с някаква пилотна кола и да е с рестрикция на скоростта.
16
0
 
8
 
! Отговори
Край преди 2 години
Колкото по-голямо превозното средство - толкова е по-безопасно, но толкова повече хора умират ако стане беля.Влака и автобуса са в десетки пъти по-безопасни от колите. колите пък от моторите.
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Случаен певоз на хора между 12 и 6 часа, трябва да се забрани. Това е руска рулетка.Аз даже си мисля, че не бих се качил на нощен свтобус, ако поне не е редовна линия.
14
1
 
4
 
! Отговори
Край преди 2 години
Абе в тая нашата България страшни "експерти" има. Всичко знаят Всичко им ясно. Според него е забранено по тъмно в България да се возят деца.Не е така, ама прилича.Забранени са екскурзиите за деца с нощни преходи. Тук децата се возят с родителите си.
13
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откъдето мине Гешев антихриста, трева не никне! В Сърбия също имаше инцидент днес, а Гешев замина за Брюксел. Съвпадение?
12
6
 
6
 
! Отговори
до 4 преди 2 години
Лентичката вече ще я среже самодържеца Радев,асистиран от пажовете си Кирчо Гела и Кокорчо...
11
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Спомням си преди време по телевизията имаше една реклама за някаква напитка, в която някакъв женски глас изпяваше Животът е хубав. Ей такива реклами ни карат да живеем в някакви илюзии. Не, животът не е хубав, светът не е хубав, с такива реклами откровено ни лъжат и някои се опияняват.
10
0
 
1
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Закона за превоз на деца май е променен 2007 и такава забрана няма.
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Бугаристан имало закон че не може деца да пътуват през ноща,тъй ли?И ква е разликата дали ще умре възрастен човек или дете?
8
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Живеем в трудни времена и ще се справяме с тях както можем, ако изобщо има справяне и изход. Това е реалността, време е да пораснем. Не сме пораснали. На Лим и трагедиява в дискотека Индиго, пожара с влака в Кардам, както и трагедията в Ямбол някак не обърнахме внимание, защото не мяха и след тежка пандемия, а въпреки това можехме. Трагедията с автобуса в Ямбол, трагедията с кораба в Илинден бяха по време на финансова криза, но не светна лампичката. Животът е черно цвете, не е бяло.
7
5
 
6
 
! Отговори
Абе, преди 2 години
Дава се трибуна на много хора да коментират без да знаят фактите. Някои в стремежа си да оплюят други, да не направят така, че наши институции да излязат виновни и да се окаже, че България трябва да плаща!