Времето остава студено, облачно и дъждовно и в сряда

Максималните температури ще са между 6° и 11°
0
Времето остава студено, облачно и дъждовно и в сряда
Снимка: Pixabay

През нощта над Западна България ще се задържи облачно, на места с превалявания от дъжд, в планините от слаб сняг. Над източните райони облачността ще започне да се разкъсва и намалява. Ще духа слаб, по Черноморието до умерен северен вятър. Минималните температури ще са между 1° и 6°, прогнозира дежурният синоптик от НИМХ пред БТА.

Утре над Западна България облачността ще се задържи значителна, на места преди обяд със слаби валежи. Над източната половина от страната облачността ще е разкъсана, в много райони до предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от изток и ще е слаб до умерен.  Максималните температури ще са между 6° и 11°.
 
Над Черноморието в сутрешните часове ще е предимно слънчево. Около обяд облачността ще се увеличи, но ще се задържи без валежи. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 8-11°. Температурата на морската вода е 12-14°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
 
Над планините от западната половина от страната ще е предимно облачно и мъгливо, преди обяд със слаби валежи от дъжд, над около 800 метра - от сняг. На изток облачността ще намалее на места до предимно слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от източната четвърт, привечер ще се ориентира от юг. Максималната температура на 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра  - около минус 1°.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: времетодъжд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари