19-годишен загина след гонка, завършила с катастрофа

Близки на момчето са категорични, че катастрофата е предизвикана умишлено
26 ное 2021 11:23, Ния Христова
58
19-годишен загина след гонка, завършила с катастрофа
Снимка: БГНЕС
19-годишно момче е загубило живота си при катастрофа до Сливен. Инцидентът е станал преди седмица, а разправията между момчетата е започнала заради момиче, съобщи Нова тв.
 
Близки и роднини на загиналия смятат, че катастрофата е умишлено предизвикана. Автомобилът, в който е бил 19-годишният Петър Досев, е бил блъснат целенасочено.
 
По случая има повдигнато обвинение. Близки и роднини на загиналия се притесняват случаят да не бъде потулен. 
 
Разправията между двамата е започнала в дискотека. Компания момичета са били притеснени от младеж, който в последствие е задържан. 
 
"Хюсеин се е държал грубо и арогантно с Ванеса, при което тя му удря шамар. Той почва да й вика и да я блъска. Ванеса търси управителя на дискотеката, за да му бъде направена забележка, през това време Хюсеин си тръгва. Дъщеря ми също се прибира вкъщи", майка на приятелката на загиналото момче.
 
След като момичетата си тръгват от дискотеката, Петър разбира от приятелката си за случилото се. 
 
"Стигнахме до Крушаре. В началото ни чакаха с пистолети и бухалки. Бяха агресивни. Започна гонка, която продължи кратко. Те ни изблъскаха от пътя и се ударихме в дървото. Опитах да си извадя детето, защото беше заклещен. Казваше ми, че не може да диша. В този момент започнах да ме удрят по главата", разказва бащата на загиналия Петър.
 
Линейка пристига на място и отвежда младежа, който издъхва по пътя за болницата. А за Десислав трагедията е огромна, защото в рамките на две седмици, освен единственото си дете, губи и съпругата си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.