Голямо задръстване и на АМ "Хемус"

Колите се движат с 10 км/ч
28 ное 2021 18:14, Нели Христова
60
Голямо задръстване и на АМ "Хемус"
Снимка: БГНЕС

Огромно задръстване в трите платна след Правец посока София, се е образувало и на магистрала “Хемус”, съобщават от "24 часа".

Автомобилите преминават с 10 километра в час през този участък и през 5 минути спират.

Както е известно едната тръба на предпоследния тунел преди София не работи и това от месеци е причина през уикенда да се образуват огромни тапи.

Високите температури преди обещания сняг в началото на седмицата, очевидно са извадили хиляди столичани извън града. Връщането им обратно в неделя в столицата обаче е доста изнервящо.

Очакваното задръстване вероятно може да бъде предвидено и организацията на движение пренастроена, коментираха шофьори, отбили се на бензиностанция след Правец, в очакване да се възстанови нормалният трафик.

Един от вариантите според тях е, КАТ да пренасочва автомобилите от “Хемус” преди Правец и те да преминат по стария път Ботевград - София. Вместо това иначе единствената полицейска кола с двама полицаи, подпрели се на капака й, е в началото на задръстването, където шофьорите няма как да тръгнат по алтернативно трасе, за да излязат от тапата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
До коментар 52 преди 2 години
Дрън-дрън... Айде и ние да сме пътували по Европа и да знаем как е "организирано" там движението. Тия дето се набиват в тапата, преди това да си бяха отворили гугъл мапса.
42
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като са големи граждани, ще чакат, да е на и тъпите ви "софиянци" не се находиха, все друг им е крив, все те са най... Видя се какви граждани са
41
2
 
5
 
! Отговори
Диоген преди 2 години
Няма страшно! Строителната министърка Комитова ще ги превежда по "комитските" пътеки..
40
2
 
1
 
! Отговори
До долу преди 2 години
А бе ти на колко си години? Знаеш ли че тази "магистрала" беше само до Правец и ремонтите по тунелите тръгнаха още от социализЪма.Каквито ги правиха, такива ги ремонтират...
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не съм от България и винаги съм се чудил къде е тази магистрала Хемус.Има от София към Варна постоянен ремонт на едни 80 км. път с дупки и неравности и ремонти на тунели за над 10 години.Този така наречен път почти винаги е с активни две ленти.Винаги в Петък има километрични задърстванкя на излизне от София и същтото е в неделя в обратна посока.Участака от Правец към София 50 км ,в неделя се минава за 1 час и 30 минути и по-някога 2 часа.Това може да се нарече само проект за магистрала.
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма магистрала Хемус.Това е всичко друго ,но не и магистрала.Всички нормални държави строят магистрали за една до две години,а ние ремонтираме тунел за повече от две години.
37
3
 
4
 
! Отговори
Няма страшно преди 2 години
Потърпете още малко. Новото правителство няма да строи Хемус но ще направи нова магистрала директно по билото на Стара планина. Задръстванията ще са в тъмното герберско минало.
36
3
 
7
 
! Отговори
не мож да бъди преди 2 години
как бе , нали само при лошия Бойко имаше задръствания ?
35
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е само част от видимото....Кой се справи по-добре зелен чорап или пожарникар,а софиянци....
34
6
 
11
 
! Отговори
МИРО: преди 2 години
БРАТЯ БЪЛГАРИ И ЕДНА НОВА НОВИНА ОТ МЕН!!!ЗЕЛЕНИЯТ ЧОРАП Е ВЕЧЕ СКЪСАН И НА КОЙ КРАК ЩЕ СЕ ОБУЕ НА ЛЕВИЯ ИЛИ ДЕСНИЯ?!!! КОЙ ЩЕ ХОДИ СЪС СКЪСАНИ ЧОРАПИ?ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
33
8
 
8
 
! Отговори
МИРО: преди 2 години
КОЙ ТЕ,РАДЕВ,ТЕБ,ОБИЧА?ВСЕКИ ТЕ ПРЕДАТЕЛ,ТЕБ,НАРИЧА!!!ТРЯБВАШ ЛИ НИ,ТИ,КАЖИ!!ПОВЕЧЕ НЕ НИ ЛЪЖИ!!!
32
3
 
3
 
! Отговори
Хемур преди 2 години
Във Варна искаме да изгоним толбухинските колибари и горските от областите Ямбол,Сливен,Шумен и Силистра
31
7
 
14
 
! Отговори
Д0 31 преди 2 години
Ако всички селяни от провинцията се махнем, "вие" голямото добро утро - СВ, С, СА граждани, гладни ще останете и ще се чудите тия вашите нови на лизинг коли, как ще ги зареждате до горе и какво ще си правите наследствените имоти от вашите себеподобни търтеи!
30
5
 
13
 
! Отговори
Селянин преди 2 години
Софиянци, не сте желани в провинцията. Стойте си в София.
29
9
 
12
 
! Отговори
До 31 преди 2 години
А вие-софиянците не идвайте в Бургас и изобшо по черноморието.Омръзна ни да ви слушаме превзетите диалекти,докато се надвиквате помежду си.....,за да ви чуем,че сте от София.
28
9
 
8
 
! Отговори
МИРО преди 2 години
ЗЕЛЕНИЯТ ЧОРАП НЕ СТАВА ЗА НИЩО!!! ТОЙ НИ ПРАВИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ!!! И ПО-ЛОШО ЩЕ ДОЙДЕ!!! ЧОРАПЪТ Е ЕДИН ПРОДАЖНИК!!!
27
2
 
2
 
! Отговори
До 33 преди 2 години
В кой век живееш още, човече?
26
8
 
5
 
! Отговори
промяната преди 2 години
Карайте по социалистическите пътища не на АМ на Борисов колкото по бавно толкова по сигурно.
25
14
 
15
 
! Отговори
Влади преди 2 години
"Не ни трябва Хемус, много се крадяло". Кой го доказа? Как го доказа? Вместо след 3 години да се пътува м/у София и Варна само по магистрала, без тапи и катастрофи, сега "почтените" само ще крадат, без да строят. Нали мършата Комитова спря парите за ремонти, респ. маркировки, ей ги 45 живи изгорели хора на Струма. Сигурно тя си си спокойно, изчегъртала е специалистите, Радев е доволен. Но Господ вижда...
24
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Селяни, ходете си на село! София беше един спокоен, чист и китен град, преди Зелкин Зелев (дано се пържи в Ада) да премахне жителството. 32 години вече прииждате на пълчища, мърсите улиците, паркирате си таралясиците по градинките и ви слушам грозните миекащи диалекти навсякъде. За поведението може още дълго да се говори. Дано се срутат тунелите на Тракия и Хемус и да си останете от другата страна, където са ви селата.