Скиорите вече могат да се радват на снежна покривка

Влизаме си тихичко в зимата, каза проф. Георги Рачев
30 ное 2021 10:41, Ния Христова
9
Скиорите вече могат да се радват на снежна покривка
Снимка: БГНЕС
"До два часа снеговалежът в София ще спре. Той ще остане само по тревата, а на асфалта ще се стопи". Тов аказа в ефира на bTV климатологът проф. Георги Рачев.
 
Обилен снеговалеж се очаква в Централна Северна България и особено в Североизточна България. Очаква се да вали от сутринта до обяд. Снежната покривка може да достигне 10-15 см. Тази и следващата седмица ни очаква динамично време.
 
"Любителите на зимните спортове може да се радват, защото в планините започва да трупа здрава, хубава покривка и това ще продължи и занапред", обясни проф. Рачев. 
 
"Влизаме си тихичко в зимата", каза още той. 
 
"В сряда, четвъртък и петък ще бъде хладно. От петък започва дълга седмица с непрекъснати валежи и динамика в атмосферната ситуация", каза още проф. Рачев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Един Българин преди 2 години
До 4 Скиорите сме интелигентни хора, но ти определено не караш ски :))). Какви 80%, като аз съм в най-технологичната област, познавам над 1000 души , половината от които в нея и от тях има 3ма с по една игла, защото и тримата хванаха Ковид на 3тия ден и "размислиха" за ваксинацията на бързо.Карал ски...хайде да се състезаваме. Ти се качвай с лифта нали си със сертификат. Аз се качвам пеша, спускаме се и ако те мина надолу значи си пълен н3щастник! Рекордът ми е 113,2км/ч на лоша писта.
6
4
 
1
 
! Отговори
До 4 преди 2 години
Така е, още на първата игла с набързо скалъпен бъркоч с неизвестни последствия и ефективност рязко се поумнява. Затова се подписва "информирано съгласие", защото не на всеки му понася толкова много ум. На първия бустера вече си Айнщайн Питагор, а на четвъртия превърташ вселената и започваш отначало. Представям си ако ви кажат по телевизията, че ако изяде кофа лaйна, ще ти порасне оная работа. Такъв дефицит на естествен тор ще настъпи че...
5
0
 
0
 
! Отговори
asd преди 2 години
Дано отворят пистите преди да е дошла петата вълна ,че да не ги затгворят набързо.
4
5
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 2 години
При скиорите масово сме ваксинирани, защото ски караме интелигентни хора, работещи добри професии. Всички знаем, че сред интелигенцията ваксинацията е над 80%.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На лифта само ако си със сертификат. Иначе си носиш ските на гръб нагоре
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е прав е.При тия цени на картите само ще му се радваме на снега.Ските ще си останат в гаражи и мазета да прашасват.
1
2
 
0
 
! Отговори
ops преди 2 години
Първо Омикроня да влезе и тогава ще става за ски.