Цистерна с гориво навлезе в насрещното на "Тракия"

По чудо инцидентът се размина без пострадали
16
Цистерна с гориво навлезе в насрещното на "Тракия"
Снимка: БГНЕС, архив

Цистерна с гориво катастрофира в района на 133-ти км на автомагистрала "Тракия" край Пловдив. Движението в района е затруднено.

Инцидентът е станал около 15.44 часа в района на село Войводиново. Тогава цистерната с гориво, движеща се в посока София, при неизяснени за сега обстоятелства преминала през средната разделителна мантинела в района на 133-ти км и навлязла в скоростната лента в посока Бургас.

По първоначални данни няма пострадали, съобщава БГНЕС.

Движението към Черноморието се осъществява в активната и аварийна ленти, трафикът се подпомага от два екипа полицейски служители.

На място има и противопожарен екип. Очаква се тежкотоварното превозно средство да бъде изтеглено с репатрак.

Пътна полиция апелира водачите на автомобили да преминават с повишено внимание, както и да проявят търпение и толерантност за недопускане на други пътни произшествия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
до автомаги преди 2 години
Който е нормален шофьор, би трябвало да знае, че магистралата се обозначава със знак за това в началото и, а в края има знак за обозначаване на това. Представете си сега как е гледала по какъв път се е движила министър комитова, щом не е разбрала до къде е магистрала Струма и къде продължава като междуградски път, защото се каза след нея, че си има участъци с означението за начало и край на магистрала, но явно тя знаци не гледа, а е на принципа една жена каза. Добре, че ще я разкарат скоро.
14
0
 
1
 
! Отговори
Шофьор на камион преди 2 години
С тези телефони и фейсбук така ще става. Право в мета вселената.
13
1
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
До Минувач...Ти си кашкавал, и не энаеш таэи цистерна, преэ какво още може да мине
12
4
 
4
 
! Отговори
Минувач преди 2 години
Минал през средната разделителна мантинела?? Тези мантинели май са от кашкавал? Ами ако в този момент се движеше кола в другото платно?Кога ще видим възложители, проектанти и изпълнители в затвора?
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом полицията се грижи за организацията на движение , не ни мърдат още няколко леки катастрофи в дадения участък. Оня ден се връщам от варна и към Антоново сллед завой някакъв се обърнал по таван в канавката, катаджиите спрели на равно с него , и които идват в последния момент виждат половин патрулка на пътното платно - лешперите даже не бяха излезли от колата да известяват идващите , ам вътре на топличко ...
10
3
 
11
 
! Отговори
АВТОМАГИ преди 2 години
Сега това магистрала ли е или само скоростен път? Че в БеГе не се знае. По документи Боко направи всичко магистрали. И усвои парите.
9
0
 
0
 
! Отговори
Кон преди 2 години
А имат ли милиционерите работна хипотеза - т.е. някакво предположение, какво ли се е случило та да навлезе в насрещното? Аз се сещам само за една, та затова питам. Явно те са много ***, та дори и една единствена хипотеза не могат да запомнят, няма нужда да я измислят. И, какво да кажем за автора на статията ... и той така.
8
1
 
8
 
! Отговори
ТЕСЛА преди 2 години
15 секунди дрямка и ;; малкия дявол ;; на гости .
7
1
 
18
 
! Отговори
Над 120км в час преди 2 години
Една магистрала .....и по две три катастрофи на ден имаме. Ако имахме пък 10 магистрали какаво ли щеше да се случва?........
6
9
 
8
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 2 години
сега ще видите кон боб ядели когато комунист е на власт и упра
5
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сега ще видите кон боб ядели когато комунист е на власт и управлява.
4
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"цистерната с гориво, движеща се в посока София, при неизяснени за сега обстоятелства преминала през средната разделителна мантинела." Как неизяснени обстоятелства, като цистерни, тирове, камиони и автобуси непрекъсната се изпреварват с над 210 км./час.....отделно разни, предимно шофьори на БМВ, които се мислят за безсмъртни, прелитат ниско и тормозят останалите водачи. Това е реалността в България.
3
3
 
6
 
! Отговори
Румен Радев преди 2 години
до 1: Не, това не е чат!
2
0
 
11
 
! Отговори
бааа го преди 2 години
Колко кривоглед шАфИор трябва да си, за да сътвориш подобно нещо?!
1
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При румен радев е така, това е чат от Промяната!