Разследват общо 13 сигнала за фалшиви сертификати

Две досъдебни производства има в СДВР, съобщи Иван Николов
2 дек 2021 18:20, Ния Христова
22
Разследват общо 13 сигнала за фалшиви сертификати
Снимка: БГНЕС
Главна дирекция "Национална полиция" разследва общо 13 сигнала за издавани фалшиви COVID сертификати.
 
Това съобщи за БНР Иван Николов - началник на сектор в дирекцията.
Още по темата
 
"Две досъдебни производства има в СДВР, другите три са на територията на Централна и Северна България. Сигналите са най-различни – част от тях са получени на електронни пощи на МВР или на съответните териториални структури на МВР в страната. Други – чрез подаване на сигнали в самите структури. Всеки сигнал се отработва, взема се отношение, след което материалите се докладват в съответната прокуратура". 

22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не пътувайте хора с тия фиктивни сертификати.Може са истински регистрирани но ви засичат по липсата на SPIONs nanoparticles и скенерите по летищата сигнализират че не сте набодени.Вакситата емитират електромагнитен сигнал и мак адрес!
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Свикнахте да ви лъжат. Ще свикнете и да се ваксинирате цял живот. Свикнахте с маските. Не е вярно, че хората са по - умни от животните.
17
0
 
11
 
! Отговори
Томас Джеферсън преди 1 месец
"Когато тиранията стане закон, бунтът става задължение!"
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голям праз! Фалшиви ваксини с фалшиви Сертификати! Бизнеса да се върти там. Малеее докъде го дакарахме, да правим бизнес с,, човека с косата,, който идва да ни вземе рано или късно, когато прецени. Нямам желание за нищо.Това живот ли е? Освен тоя с косата, ни преследва СЗО, РЗИ, и кво ли още НЕ! Пушенето убива, алкохола убива, а маските и ваксините НЕ! Толкова е сбъркана системата.
15
0
 
13
 
! Отговори
до 11 преди 1 месец
Ти също не знаеш, какво реално... е станало с "ваксинираните" на 100 %. В България например ежедневно има около 10 - 12% жертви, които са били "ваксинирани". Според теб, защо не са ги спасили тези "уникални течности"? Кунчев, защо не се появява след, като също е набоден и е изкарал "леко"... за 2 месеца...?
14
0
 
11
 
! Отговори
malart преди 1 месец
Подалите сигналите сигурно биха подавали с радост сигнали и за разказващи вицове за Тодор Живков преди 89-та. И биха злорадствали, ако завърши с изпращане в Белене
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Престъпниците
12
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега полицията оставя пристъпниците и почва да се разправя с глупости.
11
20
 
9
 
! Отговори
До 9 преди 1 месец
Зловеща неизвестна течност?Ей,параноик,имаш ли представа колко по-зловещи и неизвестни течности,храни и вдишвания си поел през живота си?И значи ли,че щом твоя ограничен ум не може да възприеме и смели механизма на ваксината,то това я прави зловеща?Това,че си необразован и некомпетентен ТИ,не прави ваксината неизвестна-разработката й е още през 80те години.Как ще коментираш състоянието на 4.5 милиарда души ваксинирани? Какво им стана !?А това,че 96% от починалите в света с К19 са неваксинирани?
10
4
 
17
 
! Отговори
До 8 преди 1 месец
Любимо ми е, когато правно неграмотни лица се изказват с такава категоричност! По-добре нахрани овцете и си лягай.
9
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 8, успокой се бе психар! А дали не сте вие УБИЙЦИТЕ, които карате народа да се боде с някаква зловеща, неизвестна течност?
8
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ефективни присъди ,макар и по косвени доказателства ! Тва е ! Всичко е така в тази държава.Манталитет и народна психология.Но това трябва да се промени !Не може да искаме стандарт,закони и икономика като на запад и в същото време да квичим,че западняците били роботи,послушковци,непроницателни.Трябва да се свърши с това проловуто търсене мекото на баницата.Големи тарикати сме,затова сме вечно последни във всичко ! Разгласете виновниците пред народа ! Покажете ги ! Това са убийци !!
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако продължават с подобни "разследвания" сами ще компрометират сертификатите които се издават в България, и накрая ще стигнем до там да не ги признават никъде...
6
22
 
3
 
! Отговори
Herr Muller преди 1 месец
Много лесно е да се докаже, че някои от сертификатите са фалшиви. Притежателите им пътуват насам-натам, разболяват се от Ковид, не искат да ги лекуват, защото имат документ за имунизация, т.е. са "имунизирани" и медицинския персонал им пожелава приятно пътуване в отвъдните селения, защото СА ИМУНИЗИРАНИ по документи.
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разследват и освобождават докторята които печелят пачки ,как има фалшиви сертификати пък няма виновни
4
5
 
10
 
! Отговори
За информация преди 1 месец
Швеция въведе също ваксинационен сертификат. Въведе и маски в обществения транспорт и препоръка за дистанционна работа.
3
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Самите сертификати са противоконституционни, така че няма никакво значение какво разследват! Както се чува от БСП, ИТН и Възраждане ще сезират Конституционния съд, за обявяване на сертификатите за противоконституционни. Дано най-после да се върнем към нормалността и разума
2
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Затвор и солени глоби! Всичко е фалшиво у нас. Фалшиви сертификати, фалшиви тестове, фалшиви болнични, фалшиво правосъдие. Ако имаше законност, пръв мангъра щеше да е в затвора.
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бабо днеска се боцнах!!Какво,с коя ваксина?Не бе бабо...с хероин!!А бе Пламене,изкара ми акъла..