Разследват общо 13 сигнала за фалшиви сертификати

Две досъдебни производства има в СДВР, съобщи Иван Николов
2 дек 2021 18:20, Ния Христова
22
Разследват общо 13 сигнала за фалшиви сертификати
Снимка: БГНЕС
Главна дирекция "Национална полиция" разследва общо 13 сигнала за издавани фалшиви COVID сертификати.
 
Това съобщи за БНР Иван Николов - началник на сектор в дирекцията.
Още по темата
 
"Две досъдебни производства има в СДВР, другите три са на територията на Централна и Северна България. Сигналите са най-различни – част от тях са получени на електронни пощи на МВР или на съответните териториални структури на МВР в страната. Други – чрез подаване на сигнали в самите структури. Всеки сигнал се отработва, взема се отношение, след което материалите се докладват в съответната прокуратура". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не пътувайте хора с тия фиктивни сертификати.Може са истински регистрирани но ви засичат по липсата на SPIONs nanoparticles и скенерите по летищата сигнализират че не сте набодени.Вакситата емитират електромагнитен сигнал и мак адрес!
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свикнахте да ви лъжат. Ще свикнете и да се ваксинирате цял живот. Свикнахте с маските. Не е вярно, че хората са по - умни от животните.
13
0
 
11
 
! Отговори
Томас Джеферсън преди 2 години
"Когато тиранията стане закон, бунтът става задължение!"
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям праз! Фалшиви ваксини с фалшиви Сертификати! Бизнеса да се върти там. Малеее докъде го дакарахме, да правим бизнес с,, човека с косата,, който идва да ни вземе рано или късно, когато прецени. Нямам желание за нищо.Това живот ли е? Освен тоя с косата, ни преследва СЗО, РЗИ, и кво ли още НЕ! Пушенето убива, алкохола убива, а маските и ваксините НЕ! Толкова е сбъркана системата.
11
0
 
11
 
! Отговори
malart преди 2 години
Подалите сигналите сигурно биха подавали с радост сигнали и за разказващи вицове за Тодор Живков преди 89-та. И биха злорадствали, ако завърши с изпращане в Белене
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Престъпниците
9
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега полицията оставя пристъпниците и почва да се разправя с глупости.
8
20
 
9
 
! Отговори
До 9 преди 2 години
Зловеща неизвестна течност?Ей,параноик,имаш ли представа колко по-зловещи и неизвестни течности,храни и вдишвания си поел през живота си?И значи ли,че щом твоя ограничен ум не може да възприеме и смели механизма на ваксината,то това я прави зловеща?Това,че си необразован и некомпетентен ТИ,не прави ваксината неизвестна-разработката й е още през 80те години.Как ще коментираш състоянието на 4.5 милиарда души ваксинирани? Какво им стана !?А това,че 96% от починалите в света с К19 са неваксинирани?
7
4
 
17
 
! Отговори
До 8 преди 2 години
Любимо ми е, когато правно неграмотни лица се изказват с такава категоричност! По-добре нахрани овцете и си лягай.
6
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ефективни присъди ,макар и по косвени доказателства ! Тва е ! Всичко е така в тази държава.Манталитет и народна психология.Но това трябва да се промени !Не може да искаме стандарт,закони и икономика като на запад и в същото време да квичим,че западняците били роботи,послушковци,непроницателни.Трябва да се свърши с това проловуто търсене мекото на баницата.Големи тарикати сме,затова сме вечно последни във всичко ! Разгласете виновниците пред народа ! Покажете ги ! Това са убийци !!
5
22
 
3
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
Много лесно е да се докаже, че някои от сертификатите са фалшиви. Притежателите им пътуват насам-натам, разболяват се от Ковид, не искат да ги лекуват, защото имат документ за имунизация, т.е. са "имунизирани" и медицинския персонал им пожелава приятно пътуване в отвъдните селения, защото СА ИМУНИЗИРАНИ по документи.
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разследват и освобождават докторята които печелят пачки ,как има фалшиви сертификати пък няма виновни
3
5
 
10
 
! Отговори
За информация преди 2 години
Швеция въведе също ваксинационен сертификат. Въведе и маски в обществения транспорт и препоръка за дистанционна работа.
2
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затвор и солени глоби! Всичко е фалшиво у нас. Фалшиви сертификати, фалшиви тестове, фалшиви болнични, фалшиво правосъдие. Ако имаше законност, пръв мангъра щеше да е в затвора.
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бабо днеска се боцнах!!Какво,с коя ваксина?Не бе бабо...с хероин!!А бе Пламене,изкара ми акъла..