Бой и душене с кабели, тормоз - животът на 27-годишната Деница

Тя е избягала от насилника си, но се страхува да излезе от вкъщи
Обновена: 5 дек 2021 22:01 | 5 дек 2021 22:00, Ния Христова
268
Бой и душене с кабели, тормоз - животът на 27-годишната Деница
Снимка: Pixabay
Жертва на насилие разказва за преживения ужас и търси помощ. 27-годишната Деница месеци наред живее като затворник, защото се страхува от насилника си, разказва тя в ефира на Нова тв. Успяла да избяга, но се страхува, че ще бъде убита, защото мъжът продължава да я заплашва.
 
Насилникът на Деница скачал върху главата й, душил я, биел я с кабели с метални шипове. Жената успява да избяга преди 7 месеца.
 
През цялото време на побои и изтезания Деница само два пъти е получавала помощ - веднъж съседи са се обадили на полицията, а вторият път на спирка момче прави същото. Тя благодари на тези хора, твърдейки, че те са спасили живота й.
 
Деница дори сега не излиза от вкъщи, освен когато знае от познати, че той със сигурност не е в града - Варна. Детето й излиза само с баба си.
 
Насилникът на младата жена вече има присъда от година и половина пробационна подписка, но това не го спира да продължава да тормози нея и близките й всеки ден.
 
Деница се чуди дали трябва да е поредната жертва, намерена в куфар, за да може един престъпник да влезе в затвора.
 
Министърът на правосъдието в служебното правителство Иван Демерджиев направи коментар относно този случай и обеща, че ще посредничи за това МВР да предприемат необходимите мерки. 
 
"Категорично като общество не можем да си позволим това да продължава. Министерството на правосъдието беше сезирано във връзка с това, че може да инициира законодателни изменения и да разработи такива. Работи се по темата. По този конкретен случай трябва да се търси помощта на МВР, за което се ангажирам да посреднича, както и на прокуратурата", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Разбира се, че майките са виновни - достатъчно е да слушаш дори само една свекърва как снаха и не гледала както трябва сина и, а в болшинството от случаите тези снахи са по цял ден на работа, че и деца гледат. Дори и самият аз съм имал неприятности на тази тема, че така се създават непоправими лигльовци, но глас в пустиня. За съжаление това е вековна инерция и затова изкореняването е крайно трудно.
95
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как така тия приятелки се замесват с подобни мъже ,явно който търси намира
94
17
 
10
 
! Отговори
до 181 преди 2 години
Научно доказано е, че ако жената е била с многобройни сeксуални партньори, й се нарушава способността да създаде здрава връзка/здраво семейство и после шансът да стигне до развод е огромен. Не си спомням дали беше ако е с повече от двама или трима, трябва да проверя, но там някъде. От 4-5 нагоре със сигурност. Как пък майките и бабите ни са могли да бъдат дори само с един, пък на сегашните нормата им е двуцифрена?
93
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 183 Има жени и жени, има мъже и мъже, не можеш да ги сложиш под общ знаменател :))) Аз съм бил подложен на тормоз от момиче (бивша), идеше ми да и начукам канчето, но се сдържах........хахахаха :)))
92
2
 
14
 
! Отговори
ЖЕня преди 2 години
Нищо ново не чувам. Имам толкова познати и приятелки, които са били унижавани, бити и преследвани, но закона почти нищо никога не е направил.
91
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До господ ....... ами то по чисто математически начин и неговите дъщери и внучки ще са същите като всечки жени, защото друг начин няма, да са изключение от правилото не вярвам, защото не живеят на изолиран остров. Щом жените са такива, автоматично и мъжете са същите, иначе всичко е двоен стандарт и е невярно. По темата - насилието е примитивно, първосигнално и няма място в нашия свят.
90
4
 
13
 
! Отговори
Да преди 2 години
Не на Истанбулската конвенция, имаме си НК и НПК. Стига агитации на тази конвенция. Иначе като не се разбираш с някоя просто се разделете.
89
4
 
7
 
! Отговори
До 180 преди 2 години
Най-накрая някой да каже нещо вярно. Жените са виновни, защото глезят мъжете в семейството си. Поздравления.
88
3
 
18
 
! Отговори
един преди 2 години
Да допуснем, че всички жени са к....и. А кой се занимава с тези к.....и? Нима не са същите мъже, да не би да си въобразявате, че мъжете имат отношения изключително само с девственици, примерни момичета /последните предпочитат връстниците си/, я мислете с главите си! Познавам мнозина мъже, дето умират точно за тези, а пренебрегват други, по-незабележими, дето и деца ще им родят, и къща ще им въртят..........
87
0
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Аз имам по-особено мнение - за тези насилници отчасти поне са виновни и майките им, и агресивните им гени. Бил съм нееднократно свидетел на изключително привилегировано отношение на майките към синовете им във вреда на последните, защото ги превръщат в нарциси, които смятат, че всяка жена по света, дори и английската кралица, е длъжна да им козирува от сутрин до вечер и да им служи като добиче. Затова жените много са виновни и сега тези битите им изплащат греховете, колкото и пресилено да е.
86
5
 
6
 
! Отговори
Алфа Ромео преди 2 години
Въй, колко много пyтьовци се навъдиха у нас напоследък. *** то нормално, предвид последните двама пyтьовци, които управляваха държавата - Бойко и Радев. Сега идва алфа мъжкарят Киро Келепиро, той ш'ни опраи! :))))))
85
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да набия жена е под достойнството ми, лесна работа е !! Героизма идва, когато почваш да ги търпиш :))) Сега гледам филмчета, дето 45 кг. жени хвърлят 100 кг. мъже, мейби си искат боя жените, не знам какво става с този свят :)))
84
13
 
5
 
! Отговори
До 174 преди 2 години
Ти па ше му кажеш кого има право да бие. Ами ако гаджето му в прав текст му каже "искам да ме биеш докато правим сeкс"? Тогава пак ли мъжът е виновен?
83
0
 
12
 
! Отговори
В. преди 2 години
Принудата има много форми. Проявява се когато има зависимост. Насилието трябва да се наказва от държавата или от обществото. Само че тук нямаме общност. Иначе със сигурност това за свободно налагания пол и за родител н 5 със сигурност не се харесва и на жените както и на мъжете и няма какво да се смесва с темата.
82
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На дневен ред е Истамбулската конвенция. Ще ни промиват мозъците за всякакви *** и изврате. няци, докато свикнем и го приемем.
81
2
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Според мен на агресивните има харесва да бият и малтретират някого, особено по-слаб. На последните единственият изход е да бягат далеч, защото колкото и да му блииижат краката, той няма да спре. Бягайте от кресливи и злобни жени, но не ги бийте, просташко е, дори е и болестно състояние.
80
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе вижте тия пикли от най-младото поколение как се обличат. Сегашните 16-21 годишни да кажем. Та те все едно крещят "ела и ми го бодни отзад ей тука на улицата"! Дори магистралките се обличат по-прилично от тях. Все едно са расли без бащи всичките. Хора, огледайте се, нещо много яко се обърка. Надявам се да е обратим този процес. Иначе държавата ни вече е отишла по дяволите. Тръгнали сте да ревете за побоища. Ами как няма да ги млатят и изнасилват, като те са облечени като ш*бани прoститутки?
79
2
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До до 168 - агресивният намира винаги причина, понеже е гневен по природа. За няма нищо налита, бие, или поне кряка. Не защитавайте насилието, защото рано или късно и вие ще го изпитате, това е примитивно мислене, което води само до вражди и напрегнат живот. Като не ви харесва еди-кое си, просто се махате. Сега има повече възможности от преди, когато и двата пола са били притиснати от традиции и пр.
78
22
 
3
 
! Отговори
До 168 преди 2 години
Обаче когато си има причина, се бие. Някои хора си заслужават боя. Както казват боят не разгражда, боят изгражда.
77
12
 
13
 
! Отговори
веобще преди 2 години
абе човек не се бие ей тъй,за нищо,още повече жена...