Проверяват граничните полицаи по случая "Горанов"

Той опита да премине границата с автомобил, издриван от Интерпол
21 дек 2021 16:45, Ния Христова
49
Проверяват граничните полицаи по случая "Горанов"
Снимка: БГНЕС
"В МВР тече проверка за поведението на граничните полицаи, които първо са отказали, а после са пуснали бившия финансов министър Владислав Горанов да напусне страната", съобщи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, предаде bTV.
 
Рашков изтъкна, че казусът не е толкова елементарен и допълни, че е възникнал въпрос, ако има клонирана кола, коя е клонинг, коя е оригинал и коя къде се намира.
 
На 18 декември бившият финансов министър опита да премине граничния пункт "Калотина" с автомобил, издриван от Интерпол.
Още по темата
 
Граничните служители казали на Горанов, че им апроблем с автомобила и се налага по-детайлна проверка. Вместо това бившия министър е направил обратен завой и си е тръгнал. Няколко часа по-късно е напуснал страната с друг автомобил.
 
Владислав Горанов твърди, че колата е взета на лизинг от голяма автомобилна компания през март миналата година. От самата фирма пък смятат, че става дума за така нареченото "клониране". То се прилага при крадени коли, които се изнасят зад граница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 38/48 "Прав си,но ако не беше Горанов,а ти или някой нормален човек,дали просто ей така щеше да обърнеш и да си тръгнеш с издирвана кола?" Продължаваш да пробутваш милиционерската "история" за това кое какво е и какво е станало. Затова няма как да има разговор: докато пробутваш рашовизмите, си в територията на фантасмагориите.
47
0
 
4
 
! Отговори
До 38 преди 2 години
Прав си,но ако не беше Горанов,а ти или някой нормален човек,дали просто ей така щеше да обърнеш и да си тръгнеш с издирвана кола?Там е проблемът,а не някъде другаде...Всички сме равни,но някои са по-равни от другите...
46
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чиста проба ТОРМОЗ.
45
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Коко "Няй големият проблем е ... " че придължавате да разпространявате фейк нюз идващи от милиционерите на Рашков.
44
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Нищо ново "Вероятно Горанов е знаел за проблема с колата си" Горанов е изряден отвсякъде в случая.
43
7
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
Вероятно Горанов е знаел за проблема с колата си,и не е трябвало да напуска България с тази кола само да си я шпорка в България,но като виден гербаджия е решил да изпие една сливовица в Сърбия и за го засекли .Такова коли са на половин цена от реалната,..
42
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се проверят всички колици на министри заместници и депутати на герб и ДПС
41
6
 
11
 
! Отговори
Коко преди 2 години
Няй големият проблем е че след като са казали на Горанов че има проблем с колата , той се е врътнал и бег с колата обратно! Сякаш е знаел какъв е проблема! Капиш?
40
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Муахаха Ако не беше смешно, щеше да е тъжно: шефа на Мото-Пфое казва, че колата е взета на лизинг от тях, но Рашков пита дали това е истинската кола или клонинга. И то като се има предвид, че "клонинга" е обявен за издирване в болната от хронична престъпност и мафиотизиране блатная. Трябва да си особено НАГЪЛ ДСар, за да продължаваш с черния пиар, дори след като са излезли фактите, че и да се опитваш да правиш ПРОДЪЛЖАВАЩИ ВНУШЕНИЯ.
39
6
 
8
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Разбира се, че за Чашков истинската кола е клонинга в мама Рассия!!! Той фамилията му рашанска, а манталитета алкохолизиран!! Как така кола купена от завода ще е истинската?!? Каквото казва руската автомофия, това е истината! А на фенчетата му едно ще кажа - Боко и Горанов ще се изморят да ги гонят,щото те са си оплели кошниците!Ама по природа тия ДС мутри трябва нещо да гонят и малтретират ... и тогава идва ред на обикновения човечец!Който не помни какво е било преди 89г, ще си припомни!!!
38
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1 Най-големия проблем на ГЕРБ беше, че действията им бяха такива, че сега се използват от далеч по-зловредна сила, да ги натика в ъгъла. Но, каквото и да си говорим, тия, които сега дойдоха, са в ПЪТИ по-зловредни за България.
37
6
 
11
 
! Отговори
1 преди 2 години
Карал съм няколко коли на лизинг и знам,че докато не изплатиш и последнито левче от лизинга,колата не е твоя, а на лизингодателя.Така че,Горанов в случая уе напълно невинен. Друг е въпроса че аз и хиляди дребни бизнесмени го ненавиждаме заради идио.тиите му със супто,наредба 18,смяната на касовите апарати и пр. нагли злоупотреби с властта.Но това е друга тема, а злонамерените дрънканици на чашков са не по-малка злоупотреба с властта,от щуротиите на Горанов.
36
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да проверят разпространителя на фейкове Рашков и връзката му с руските власти, обявили клонинг за търсене, оригинала на който по една "случйност" се управлява от политическите противници на ДС.
35
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ги проверявайте ами ги уволнявайте.
34
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 28 "Горанов е доказано патологичен лъжец. Отделно, не би трябвало да бяга, а да изчака проверката" Лъжците са тези, които продължават да пробутват историята за "бягството", и тези, които продължават да пробутват версията на Дамаджанков, че Горанов е дръжател на краден автомобил. Същите са ПАТОЛОГИЧНИ лъжци, тъй че точно те да обвиняват Горанов в лъжа, когато е ДОКАЗАНО в този случай, че той е изряден, говори много за това кой с какъв морал е.
33
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Владко Горанов вече трябваше да е при бай Ставри, за определените по-малки такси в размер на 700 млн към Божков. А той ми се развява с коли на лизинг.
32
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 1.....Приятел, като си казал А, кажи и Б! Не, че не знаем, ама приятно е да го прочетем! Лошото е, че мнозина мислят, че той няма да го вкарат в панделата! А колко хубаво би било, аз ще гръмна ...не, бе, ...едно шампанско, ама от онези, дето ги пият баровците! Е, няма да намеря Боленже брют, реколта 1972....
31
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Напротив, "Рашков побърза да обяви че автомобилът бил "краден", и сега глутницата продължава да лае след тартора си! Ще чакаме да видим , кога Рашков ще се извини! Всички му верваме!" Ще се "извини", колкото се "извини" за всичките си предни фейкове, които разви в черни пиар кампании срещу политическите противници на ДС, т.е. никога.
30
8
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Тролчета мили, хайде събудете се ! Кога Горанов е "бягал", като се е върнал след един час отново на митницата? Наистина ли сте толкова зле! При Алкохолика поне е оправдано!
29
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До българка Факта, че продължаваш да пробутваш историята с "крадения" автомобил на Горанов показва, къде е истинския проблем в България: че има прекалено мнго майцепродавци, които за дребно лично отмъщение и за да си избиват комплексите, са готови да участват в компроматите на ДС.