Стабилно е състоянието на падналото от хотел дете

То е с черепно-мозъчна травма
30 дек 2021 09:34, Петя Славова
6
Стабилно е състоянието на падналото от хотел дете
Снимка: БГНЕС

Състоянието на детето, паднало от 4 етаж на хотел в Сливен, е стабилно. То е с черепно-мозъчна травма. Това обяви на извънреден брифинг районният прокурор на града Христина Блецова, предаде Нова тв.

Още по темата

"Прозорецът, през който детето е паднало, се е намирал почти до земята и е бил с размери метър на 55 см. Преди да тръгнат по-голямото дете го е отворило, за да влезе въздух. Не бих казала, че пострадалото е оставено без надзор. Цялото семейство е било в стаята – братчето е било в тоалетната, бащата си е връзвал обувките, а майката е приготвяла багажа. Тогава е станал инцидента", обясни прокурорът.

По думите й прозорецът е бил необезопасен. Проведени са разпити с членовете на семейството и със служители на хотела. Предстои назначаването на съдебна експертиза.

"Нямаме причина да считаме, че семейството не е полагало грижи за детето. Досъдебното производство се води за причиняване на средна телесна повреда. Нямаме данни за никакъв умисъл", уточни Блецова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: СливендетеХОТЕЛ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Само безкрайно некадърен архитект може да проектира прозорец до пода,който се отваря и е на 4 ет.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нивото на статията е като на автор паднал от покрива на 14 етажен хотел за дете паднало от прозореца на 4-я етаж. Отвратително поведение на авторите и редакторите. Дете е падналп. Наранено е. Има серьозна контузия на главата, а авторите и редакторите си пъхат моливите в носовете защото гъзоветеимса пълни с теменужки
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радвам се, че детето е добре! Иначе - заглавието кърти!
2
0
 
5
 
! Отговори
мимоходом преди 2 години
Прозорец може да стига до земята, ако е на първи етаж или т.н. партер. В случая е на четвъртия етаж, т.е. прозорецът е стигал до ПОДА !!!!!!!!! на помещението! Или иначе казано - френски прозорец. Ама откъде толкова познания на т.н. "журналистка". Образовайте се, четете книги или си сменете работата, госпожице/госпожа, че много станаха издънките Ви!
1
0
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Прозорец, който стига до земята, се нарича врата.