Микробус с 43 афганистанци е задържан край с. Бучин проход

По случая е образувано досъдебно производство
7 яну 2022 19:00, Ния Христова
31
Микробус с 43 афганистанци е задържан край с. Бучин проход
Снимка: БГНЕС
Микробус с 43-ма афганистанци е бил задържан в землището на костинбродското село Бучин проход, съобщиха от "Гранична полиция", предаде bTV.
 
До залавянето им се е стигнало след получена информация за предстоящо транспортиране на мигранти към българо-сръбската граница.
 
Микробусът "Рено" е бил управляван от 56-годишен мъж, който е незаконно пребиваващ гражданин на РСМ.
 
Откритите афганистанци са регистрирани в Държавна агенция на бежанците.
 
Задържани са още и два леки автомобила с трима мъже, които са български граждани.
 
По случая е образувано досъдебно производство, наблюдавано от Районна прокуратура - Костинброд. На шофьора е повдигнато обвинение и е наложена постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
3
 
! Отговори
Киро Х преди 2 години
С този антипрезидент - Румен Радев и неговото марионетно правителство, наведено на глобалистите-хомосексуалисти, друго не може и да ни очаква - само бежанци, локдауни, студ, глад, смърт и мизерия! Долу Радев, долу Кирил Петков! Нека на 12-ти покажем граждаска позиция, па макар и организирана от Копейкин!
23
1
 
2
 
! Отговори
Фен на ДБ преди 2 години
Това са горки бежанци от война и трябва да им помогнем с каквото можем - квартира, храна и млади български момченца, имайки предвид сексуалните обичаи на афганистанците! Нека всеки българин с момченце на около 7-8 години, който иска да помогне на бежанците, се обърна към най-близкия офис на Да България, или лично да се свърже с Радан Кънев или Христо Иванов!
22
0
 
2
 
! Отговори
Невидимата бариера преди 2 години
Поредното доказателство за нашата БЕЗГРАНИЧНА РОДИНА . Тоест, няма граници . разграден двор . КПП-тата ни са като врата у полето . Който има документи минава през граничните ни пунктове . който няма - на 2м. встрани от КПП-то през съборената ограда . НАРУШИТЕЛИ НА ГРАНИЦАТА ГИ ХВАЩАТ НА 300 КМ. ОТ МЯСТОТО КЪДЕТО ЗА НАРУШИЛИ ГРАНИЦАТА НИ ....... Бааааго и Гранична Охрана .
21
0
 
2
 
! Отговори
Клонинги преди 2 години
за разселване в Европа...несертифицирани със ЗС и неваксинирани...без документи...но с налични финансови средства, оръжие и пътеводител, показващ маршрута до целта..Това е профилът на тези създания....Но европейските държави продават и убиват населението си...а ТО СПИ....
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е разграден двор..пародия
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зелен сертификат дали имат...
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
43 в вдин микорбус?!? Представям си в хостелите около лъвов мост колко е рралната бройка. Един с документи и 101 без в съшата стая. Ужас просто. Все ефно си нямаме достатъчно проблеми на местно ниео че си вкарваме и още
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изумява ме простотията на нашата полиция. Защо ги задържате, бе? 43 парчета потенциални престъпника с 3 пъти на ден храна и топло легло. Плюс нещо, което не са виждали - течаща вода. Айде сега на тия гении полицаи, прокурори и всеки по веригата дъщерите им да се разходят по тъмно сами около Женския пазар и М. Луиза. Не им стиска, нали? Вместо да нахраним 43 социално слаби българи - ЧНГ! Ще си храним още 43-*** някакви си. Бе, айде марш в една лодка и по Дунав нагоре да си гребат.
16
0
 
2
 
! Отговори
Заьо преди 2 години
А не са били 43 ами най са били 430 в колата.
15
0
 
7
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
43 души .....!? Фирмата " Рено " на какво точно вика " микробус " ?
14
0
 
5
 
! Отговори
Поп Минчо преди 2 години
Ваксинирани ли са били?
13
0
 
3
 
! Отговори
Заьо преди 2 години
Престъпниците от двете страни на границата вече са се побратимили. Те не чакат първо да започнат преговорите за присъединяване.
12
0
 
11
 
! Отговори
Евроатлантик преди 2 години
Искате да кажете 43 ядрени се инженери.
11
0
 
6
 
! Отговори
izh преди 2 години
Maлей, мале. То бива неграмотност ама тия от редакцията убиха слона с прашка. 43 бройки подредени като сардели в консервна кутия, прави - половин м2 на човек около 21 м2 или МИКРОбус дълъг 11 м плюс каналджия и шофъор Та къде към ТИР отива. Ей - изборите минаха
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"правляван от 56-годишен мъж, който е незаконно пребиваващ гражданин на РСМ." .......... Има ли въобще граници в тази държава? Или тук може да преибивава и да преминава всеки, който си поиска? Микробусът поне с българска регистрация ли е? Или и той е незаконно пребиваващ?
9
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Афганците са повече арийци от степните българи.
8
1
 
8
 
! Отговори
филип ейджи преди 2 години
идват за цветна революция!?
7
4
 
6
 
! Отговори
Афганистан преди 2 години
Е древната родина на българоарийците. Да идват и да изметат шведите като Петър Велики при Полтава.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нелегално регистрирани.
5
1
 
14
 
! Отговори
възрожденец преди 2 години
Всичките с валидни зелени сертификати. Българи, тези не са задържани, те са докарани, за да ви заменят. 12-ти да ги изметем.