Добре ли са? Хиляди българи лекуват коронавирус с... белина

Според Богдан Кирилов, това може да е опасно
24 яну 2022 10:22, Петя Славова
686
Добре ли са? Хиляди българи лекуват коронавирус с... белина
Снимка: БГНЕС

Хиляди българи смятат белината за универсално лекарство. Вярата в лечебните й свойства се разпространява на срещи, чиито участници изграждат връзка като братство и се приобщават все повече вярващи, че има едно универсално лекарство за почти всички болести, съобщава bTV.

Според разследване повече от 10 000 сънародници вярват, че хлорният диоксит, разпространяван онлайн като Це Де Ес или Ем Ем Ес е тайна за здраве. Хлорният диоксит на практика е дезинфектант, сходен с белината.

Разреден по формула според заболяването, той се пие от вярващите в него профилактично, със и без симптоми, маже се върху кожата, впръсква се дори в интимните части на тялото. Чрез специални протоколи, които се разпространяват между просветените в затворени групи, се прилага за лечение на всичко - от рак, до кожни заболявания. Дори върху деца. В затворени групи и общности невярващите в традиционната медицина се лекуват сами и отричат съвременната медицина.

"Ние имаме силата и задачата да споделяме тази светлина на всички останали, защото времето е дошло. Няма време да се крием. Бъдещето е тук. Нашата задача е да светим. Бъдете факли за света около вас. Сега трябва да Ви разкажа за тези три елемента. Це Де Ес, хлорен диоксид идва от ММС. ММС е минерал миракъл солюшън", казва Росен Бакалов, един от хората, които пропагандират използването на белина като лечебно средство.

Последователите на Ем ЕМ Ес по правило са против ваксините, не вярват на медицината. По-скоро вярват, че тя е част от световната фармацевтична мафия, която иска да ни навреди. Използват хлорният диоксид срещу COVID-19. Росен Бакалов твърди пред последователите си, че "тези, които ги ваксинират втори път като ги заразяват, го карат много по-тежко".

Още по темата

"Искам да ви представя инструментите, които вече са в  ръцете на тези, които знаят, първо за предпазване и второ за лечение от този вирус. Превантивно и по време - окислителна терапия - биват три окислителни агента - Це Де Ес и хлорен диоксид, кислородна вода и озон. Ако се направят клиничните изследвания, за да се пусне, би заместило толкова много лекарства, че си нямате представа", твърди Бакалов.

Хлорният диоксид е напълно легално вещество, използва се като дезинфектант и може да се купи от всеки. За да нямат проблем с властите, продавачите не го рекламират като лекарство, но упътват потребителите към групите в социалните мрежи. И може да се поръча 100 милилитра концентрат за 43 лв.

В групата на вярващите са публикувани протоколи за лечение на десетки заболявания. Според администратор на група, хлорният диоксид "прецаква тотално фарма мафията в световен мащаб."

В една от групите има 6000 души, а лечението се осъществява със съвети в групата. Някои се оплакват от главоболие, след като са пили препарата, но други им обясняват, че вероятно се дължи на пълнолуние или слънчеви изригвания.
Най-чести са консултациите за лечение на коронавирус.

Според шефа на Изпълнителната агенция по лекарствата Богдан Кирилов, пиенето на тези разтвори може да доведе до мното тежки и дори фатални последици.

Той допълни пред bTV, че с Министерството на здравеопазването ще бъдат определени мерки, с които максимално ефективно да се преустанови продажбата на тези разтвори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


686
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
477
10
 
8
 
! Отговори
В. преди 2 години
Стомашнуят сок е солна киселина - ХлороВодород. Той по-вреден ли е от Хлорният Диоксид! Всъщност като се смесят се получава Хлор и Вода . И кво прайм ся, набодени абонати за имуностимулатор. Кога свариха да ви присадят прасешки мозък?
476
1
 
8
 
! Отговори
иво преди 2 години
НЕВЕЖИ , КРЪГЛИ *** И !!!
475
8
 
14
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
Добре де ковидистириците щели да съдят Мангъра щото казва истината човека!А прокуратурата няма ли да се самосезира за разпространяващите тая фалшива информация и да разследва кой аджеба пие белина?То бива пр0стащина ама тия медии се оляха от фалшификации
474
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До химик 530 Тръмп оцеля, защото хора които разбират му предоставиха възможността да се лекува със зверски скъпо и развито лекарство до което нормалните хора достъп нямат. Не са му купили хлорен диоксид да се инжектира с него. Как можеш да кажеш, че е безвреден не знам. Такива като тебе ме карат да се замисля, че естествения подбор и цялата теория на Дарвин са лъжа. Просто няма начин с 3 мозъчни клетки да оцелееш по тоя начин.
473
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това с белината е много отдавна отпреди пандемията. Продава се една специална отрова в едни шишета и се лъжат хората, че е лекарство. Всъщност е отрова. Четете добре какво пише на шишетата. И ако знаете английски си превеждайте.
472
8
 
8
 
! Отговори
химик преди 2 години
Хлорният диоксид CLO-2 се продава и в аптеките,защото е най- добрият дезинфектант абсолютно безвреден и убива есички вируси и бактерии,включително и грипните.Само невежите го бъркат с белината,която е NaCLO.Който се мисли за по информиран от Тръмп,който оздравя за 3 дни,нека не го пие.Кунчев да му помогне.
471
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много плосък номер. "Първо те игнорират, после ти се присмиват, после се борят срещу теб и после ти побеждаваш". Разгеле - дойдохме на втори етап. ХАйде да ходим на трети и после на четвърти и да е свършва с тая измислена история!
470
2
 
3
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Аз бих им препоръчал сок от червено цвекло изцеден от машинка в домашни условия.50 мл. Всеки ден. И няколко капки олио вътре.Изчакайте 10 мин. И го пийте.
469
3
 
6
 
! Отговори
ПИЙТЕ БЕЛИНА .... преди 2 години
...КАТО ТРЪМПИ.....ха,ха,хааааааааа...ТОВА ЩЕ ВИ ЗАДОВОЛИ!..Аз , пием сярна киселина ...и *** ламарината дома за оградата , като пикам...
468
4
 
4
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Не лекувам нищо,защото имам силна имунна система.Отделно,че пия моя ракия всеки ден ,ям определени зеленчуци,пуша и се движа доста.
467
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пий си белината и не вий!
466
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези, които пият белина са същите, които отказват да се ваксинират.
465
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората на таварищ Тръмп са добре, но само от врата надолу.
464
3
 
19
 
! Отговори
Това е поръчкова преди 2 години
Статия на Глобалистката психиатрия, опитват се да изкарат мъдрия българския народ луд, защото не им върва на бръщолевиците за чудодейни ваксини. Ваксините им са ***, не действат въобще, от нищо не предпазват и сега мъркат, че щели да ги дообработват, тоест жертват здравето ви за нечия печалба. Време е да изметем фашагите .
463
0
 
2
 
! Отговори
Chvjvjbibkviv преди 2 години
Когато хората са отчаяни от безхаберието по болниците започва да вярва в глупости!
462
7
 
6
 
! Отговори
Стигнахме ги! преди 2 години
Ура! Стигнахме ги американците, даже и ги задминахме, нищо, че е по пиене на дезинфектанти и белина. От употребяващите орално перилни препарати и битова химия има доста и в чата, нека да пишат много и често, за да проследим, колко дълго ще са сред нас.
461
13
 
6
 
! Отговори
Sostin преди 2 години
Българина не ще ваксина, но пие яко белина хахахахааааа, тоя *** народ требе да бъде затрит...
460
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Вие Госпожо "журналист" дали сте добре?! Бива първо малко да се ограмотите и тогава да изказвате мнение.
459
0
 
24
 
! Отговори
Док Шок преди 2 години
ДиоксиДДДДД, ОКСИДИ, ОКСИДАЦИЯ, ОКСИДИРАНЕ, бе т.ъ.пи ***, много сте зле! Е затова ви нямат вяра хората!
458
4
 
7
 
! Отговори
Върл Тръмпист преди 2 години
Щом Доналд Тръмп каза да се лекуваме от Ковид като пиеме белина, че пиеме!