Мразовита сутрин в сряда, но през деня ще се затопли до 6°

Минималните температури от минус 13° до минус 4°
10
Мразовита сутрин в сряда, но през деня ще се затопли до 6°
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

През по-голямата част от нощта ще бъде предимно ясно. Увеличения на облачността над много райони ще има към сутрешните часове. Ще духа слаб северозападен вятър.

Минималните температури ще бъдат в широки граници – от минус 4° в местата с вятър до минус 12°, минус 13°, където ще бъде ясно и тихо, в София - около минус 12°.

Утре над страната ще има променлива облачност, над много райони по-често значителна, но ще остане почти без валеж. Ще духа до умерен северозападен вятър. През деня ще се затопли и максималните температури ще бъдат между 1° и 6°, в София около 1°, прогнозира дежурният синоптик от НИМХ пред БТА.
   
Над Черноморието облачността ще се увеличи и през по-голямата част от деня ще бъде значителна. На отделни места е възможно да прехвърчи сняг. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 3°-5°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
   
Над планините облачността ще е по-често значителна и на отделни места ще превали слаб сняг. Ще духа силен северен вятър. Температурите ще се повишат и максималната на 1200 метра ще бъде около минус 3°, на 2000 метра - минус 8° - минус 9°.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Утре имам планирано набръзкване с един мой приятел в къщи.Ракия,вино,мезета и плейстейшън,и дет метал.Така че боли ме половият орган за градусите вън!
1
2
 
4
 
! Отговори
Русь преди 2 години
Добре ли ви е русофобчета без руска газ? Топло ли ви е ? Като западняците стоите вътре с якетата за да опазвате природата