Спират тока на ВиК Ямбол заради неплатени сметки

Подадените обекти за изключване са пречиствателна и помпени станции
27 яну 2022 22:20, Анисия Иванова
32
Спират тока на ВиК Ямбол заради неплатени сметки
Снимка: БГНЕС

Търговец на ток, който доставя електроенергията на ВиК Ямбол, е поискал от "Електроразпределение Юг" да преустанови временно електроснабдяването на обекти на дружеството от 1 февруари. Причината - натрупани задължения към доставчик от свободен пазар, съобщават от компанията, която е дъщерна на ЕВН.

Ако търговецът на електроенергия не оттегли заявката си, "Електроразпределение Юг" ще е задълженo да я изпълни и на 1 февруари временно ще преустанови снабдяването на обекти на ВиК Ямбол.

Подадените обекти за изключване са помпени станции и пречиствателна станция за отпадни води, информира "24 часа".

В "Електроразпределение Юг" няма информация дали и кои места ще бъдат засегнати от спирането на водоснабдяването.


32
Още по темата: токЯмболВиКспиране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Калчо преди 7 месеца
Те купоните ги раздават ГРОБ. Сачева, Атанасова, Биков..
23
0
 
5
 
! Отговори
Слави преди 7 месеца
В и К в Ямбол никога не е имало по некомпетентен и арогантен директор, назначен по политическа принадлежност.Като му чуете словореда и обясненията може да си направите извода Нямал пари?Къде са парите който плащаме?
22
2
 
5
 
! Отговори
ДА ТОПЯТ СНЕГ, БЕ.. преди 7 месеца
ТОВА Е ПРОМЯНАТА, КЪМ КРЕАТИВНОСТ..... ХАХАХААА.....
21
0
 
4
 
! Отговори
Пипи преди 7 месеца
Търговец на ток ми прилича на директор на водопад. Нищо не произвежда, но *** яко.
20
0
 
3
 
! Отговори
Марков преди 7 месеца
Първо Директорът на ВИК Ямбол трябва да се смени, защото не е предвидил необходимите средства за плащане на ТОКА! А заплатите им в Администрацията, какви са и бонусите ЯВНО са по важни от водата за Ямболии. Спрете ВОДАТА в този СТУД и сте за ЗАТВОРА. Никога няма да може да се пусне отново до месец Май. Авариите ЩЕ са главозамайващи и града ще остане БЕЗ АСФАЛТ. Общината НАЙ после да си влезе в ролята и Кмета да извика Директорът на ВИК Ямбол и, ако не се справи да си ХОДИ!!!!ТАКА ,ЧЕ УМНАТА!!!!
19
2
 
4
 
! Отговори
Хан Тервел преди 7 месеца
Промяната( започната от Луканов) продължава!
18
1
 
4
 
! Отговори
Марков преди 7 месеца
Първо Директорът на ВИК Ямбол трябва да се смени, защото не е предвидил необходимите средства за плащане на ТОКА! А заплатите им в Администрацията, какви са и бонусите ЯВНО са по важни от водата за Ямболии. Спрете ВОДАТА в този СТУД и сте за договора. Никога няма да може да се пусне отново до месец Май. Авариите ЩЕ са главозамайващи и град ще остане БЕЗ АСФАЛТ.ТАКА ,ЧЕ УМНАТА!!!!
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Спират тока на ВиК?!?! Баси и националната сигурност! Българинът е най-неадекватното и продажното копеУе - смучи от своите и ги гърчи, даже и когато никой не го кара да го прави, важното е да има "законност и ред" за бедните!
16
0
 
7
 
! Отговори
1-н преди 7 месеца
Нема такова дране. Некои станаа милиардери у зелено и все им е малко...ненаяли се
15
0
 
4
 
! Отговори
Capital преди 7 месеца
Спрете ни тока не искаме вода!
14
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Просто всички трябва да се откажем от услугата ток. Като останат без клиенти, цената на тока ще падне.
13
1
 
11
 
! Отговори
(-_-) преди 7 месеца
До f: тия 'задължения" могат да се мотаят с години, биха могли и да се договарят. Това, че имаме свръх некадърни управници ни докара до това положение. А, като много искат - аут. Ето обединеното кралство им показа пръста. Наред е Унгария. И Полша нещо се репчи, ама ще клекнат тия са птки!
12
3
 
23
 
! Отговори
F преди 7 месеца
Това е задължение поставено от ЕС. Не е Бойко или Киро Простото виновен. Просто това че имаме централи няма вече никакво значение. Цените са борсови демек европейски. Това е плана да обеднеем до просешка тояга. Просто трябва да се опълчим на ЕС и да си ползваме ние централите построени от нашите родители за наше благо.
11
11
 
19
 
! Отговори
бивш студент преди 7 месеца
И защо Кирето да е виновен за това, че при ГЕРБ фирмите бяха принудени да минат на свободния пазар за изкупуване на електроенергия? Кашата я направиха ГЕРБ
10
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Киро се стяга зя тираджия в Канада
9
1
 
39
 
! Отговори
Зелена Сделка преди 7 месеца
С новата Зелена Сделка всички ви чакат студ, тъмнина, глад и мизерия!
8
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Промяната Продължава! Киро продаде България!
7
0
 
34
 
! Отговори
(-_-) преди 7 месеца
Кой разигра тока на разни борси, нацвъка пиявици по системата? Кой направи така, че евтиния ток от Козлодуй да се продава навън?
6
8
 
23
 
! Отговори
До 7 преди 7 месеца
Кой разписа Зелената сделка, за да го потупат по тиквата без да мисли за последиците за България? Една крадлива тиква пак беше с името Боко Тиквондурис!
5
9
 
19
 
! Отговори
До 7 преди 7 месеца
А кои прокара свободния пазар на ток и махна регулацията за бизнес, общини и тн. май беше една крадлива тиква? Кои 12 години не бутна газовата връзка с Гърция за да получаваме евтин азерски газ? Май пак беше една тиква! Всичката мизерия сега е само и единствено по вина на тулупа Бойко Методиев Борисов! Лично той е отговорен за всичко това!