Мигранти заснеха видео как прескачат границата ни с Турция

Клипът е публикуван в ТикТок
Обновена: 4 фев 2022 09:00 | 4 фев 2022 08:56, Нели Христова
118
Мигранти заснеха видео как прескачат границата ни с Турция

Над 30 мигранти спокойно прескачат през оградата на границата ни с Турция с помощта на стълба. Това се вижда от няколко минутно клипче, което е снимано от  мигрантите и разпространено в социалната мрежа ТикТок. Видеото започва с указания на арабски език, които дава трафикантът на бежанците. Вижда се как няколко мъже  разпъват стълба, подпират я на оградата и  един по един се изкачват по нея.

Видеото е вид реклама, коментира експерта по сигурност Славчо Велков по NOVA. Той посочи, че стълбата струва над 1000 лв. Тези, които усеят да стигнат до Западна Европа, ще получат пари от работодателите и това е бизнес схема. Велков каза още, че мигрантите не биха успели да преминат без участието на хора от наша страна. Видеото показва, че те прескачат преградата в светлата част на денонощието и това означава, че са сигурни, че никой няма да им попречи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
Отчаяна съпруга преди 2 години
Тука само *** идват. Другите хора си стоят там. Жените им са страшни ку.ЧКИ. Уж се покрили уж с морал уж ние сме разголени обаче се свалят и фриртуват с женени мъже в фейса , страшни БОК! Луци . А ако мъжът има пари са като хиени не им пука с жена и деца нападат
84
0
 
2
 
! Отговори
Ко стана? преди 2 години
Рашков къде е? Не помня миналата година потова време някой да е пускал такива клипчета в ТикТок
83
1
 
3
 
! Отговори
само преди 2 години
Да питам, от другата странна вак синират ли ги. Или за тях няма изисквания.
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 87 - МЛАНИ УЕЕЕЕЕ!
81
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо просот не избиваме задържаните?
80
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бракониери на дърва задържат ги но мигрантите не могат..
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манете го динко. Питай за Антон Чакалат! Всяка седмица лови такива, ама ... да кажем че има места, къдет си лежат по десетки ислямисти :)
78
1
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
ГЕРБ,ВМРО и Валерката откраднаха милиони от тази бутафория,наречена ограда.Може да се ползва като място за игра на децата,но не и да ни пази от нашественици.
77
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук таме из лагерите се виждат една шепа клетници и ганчов...ците- врява до бога!В Турция са почти 5 милиона,похарчени са 45 милиарда за тях,но няма такьв вой като тука.Просто хората са добри и тьрпеливи и знаят,че на човек в нужда трябва да се помага!Постьпват така,както са постьпвали векове нваред с десетки нации и етнически групи!Ама га...нчо е научен да мрази!Той мрази и завижда!
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много по-лесно е просто да срежат мрежата. Няма да се налага нито да се катерят, нито да скачат после.
75
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Той посочи, че стълбата струва над 1000 лв" - Добре са ги врътнали комшиите. Стълба която струва 100 лева им я продават за 1000.
74
5
 
12
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Да се минира границата!!!!
73
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бивш граничар - Дано да е от възрастта и ракията , и като си изпиеш хапчетата да те отпусне ! И аз съм бил граничар , но НЯМАМ твоите примитивни дивашки мераци и ентусиазъм да стрелям , нито по животни - камо ли пък по хора ! Мисленето ти е меко казано отвратително и жестоко , но пък това обяснява калта , бъркотията и неуредиците в които живееш , и това как с развитието на света и технологиите , вместо да ставаш по-цивилизован и човечен , те тегли към примитивната дивотия - Но ГОСПОД ВИЖДА
72
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия не бягат от война бре хора.. Виждаме ги в Истанбул по цял ден..
71
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
100% са афганистанци + няколко сирийци.. Истанбул е се напълни с тях.. направо е ужас..
70
6
 
0
 
! Отговори
кръстоносец преди 2 години
Фейк! По-скоро някой тъмнокож си прави майтап. Стълби, клипове...да бе, да! :)
69
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тва е изнудване за пари,колкото повече пришалци влизат толкова по трудно ще става за всички в тази държава защото някои трябва да ги храни и то не по един път на ден а по няколко, и всичките пришалци са от авганистан какво съвпадение защо няма от северна корея бежанци,там в авганистан явно нещата са доста зле няма държава,това изнудване до кога ще продължи не се знае.
68
3
 
10
 
! Отговори
Бивш граничар преди 2 години
Като ги видя тия ме засърбява десния показалец и леко се присвива.
67
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 72 - Кажи и за бананите , как нямаше и банани - Истина е е че на сватба , кръщане и изпращане , не се канеше , и всеки който чуеше музиката и дойдеше беше отрупван с ядене и пиене на корем ! Вярно е и че хляба ( ИСТИНСКИ Хляб 1кг. спотед типа беше м/ у 8-24 ст.) зеленчуците , плодовете също бяха стотинки , месото и млякото също бяха евтини , хората бяха весели и спокойни , сигурно образование , здравеопазване , но това са незначителни подробности - НАЛИ ?!
66
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
промяната продължава.. Обществено важните теми за деня е как да ви го вкарат, сори боднат, сори прецакат, сори ваксинират, че да може да имате права. А най-важната тема на деня е как да се мазним на западните господари, като ходим на крак при македонците, сори българска македония, сори северна македония, че да измислим какво да кажем на народа, за да ги пуснем македонците, сори бълраските македонци, сори северно македонците в ЕС, че да ни затрият от картата на света.