Нападение над скиор от служител на лифта в Банско

От фирмата концесионер са категорични, че е имало провокация
8 фев 2022 14:10, Ния Христова
94
 
Служител на ски зоната в Банско е заснет да удря скиор. Причината е спор между двамата за работното време на лифта. 
 
Лифтът е бил спрян поради силен вятър. Николай научава това от служителя на съоръжението.
 
"Удари ме в гърдите, в гърба, в главата също. Добре, че имах каска, която омекоти удара в главата. В момента най-основният проблем ми е с дишането и с гърдите. Аз бях на ски, загубих равновесие. Имайки предвид, че там е висок склон и е опасно, не можех да се защитя по никакъв начин", обясни пред Bulgaria ON AIR Николай.
 
От фирмата концесионер обаче са категорични, че е имало провокация от страна на туриста.
 
"Този господин, който се е жалвал, е напсувал нашия служител. На записа, естествено, няма звук. Никой не би издържал така да се държат с него и съответно е реагирал. Разбира се, ние не толерираме това поведение и този служител вече е наказан. Предполагам, че същият човек, който е подал жалбата, ако някой обиди по този начин майка му, не знам как би реагирал", заяви маркетинг директорът на ски зона Банско Иван Обрейков.
 
"Дори в този момент той ме обиждаше, даже не искам да споменавам думите, които употребяваше. Още тогава, когато той ме нападна, на момента аз се извиних. И го помолих да спре. Още веднъж поднасям своите извинения в случай, че съм засегнал служителя, че се е почувствал обиден", каза Николай.
 
От фирмата концесионер също поднесоха своите извинения на Николай за случилото се. 
 
Вижте повече в репортажа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
Дидо преди 2 години
Българинът е свикнал, че може да се държи както си иска с обслужващия персонал и че той му е длъжен и е длъжен да търпи кво ли не (не защитавам лифтаджията)!
71
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно време мъж би го било срам, ако го набият. А тоя няма против и по ТВ да го дават.
70
6
 
9
 
! Отговори
Скиор преди 2 години
Бий ги тези пияни, надрусани ***!Ските са спорт и трябва да се отнесеш сериозно към спорта, а не да имаш претенции да се возиш в извънработно време, защото си пиян от снощи и си дръпнал една линия!
69
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едното е обида другото физическо насилие, което е непропорционален отговор на първото. Човека трябва да го даде на съд и да си вземе парите от този ***, а същия да бъде дисциплинарно уволнен.
68
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко му е ! Трябва да се трошат зъби ! Стига сте го защитавали тоя турист.Кой знае как е псувал и важничил.Нали ги знам лятото като дойдат в Бс как са се възбудили всички.Бряяяяях....,почивка,море,бело.... Супер адреналин....еуфория,превземки ....Отврат !!!!Да ама някой прекаляваха и ... NON FOTO екшън...Хахахахаха
67
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистическа работа, служителя не е виновен, бил е провокиран..Но въпреки, че не е виновен е наказан.. Губят клиенти печелят лоши служители и те така
66
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Храни куме да те лае. Типична селскаа проява. После що хората ходят на ако в чужбина. Псуват те - игнор и толкова, къв синти селянин0, че ще биеш човек на ски, който не може да ти отвърне. Селска чест.
65
6
 
7
 
! Отговори
Тоя безделник на ски преди 2 години
Всеки ден трябва да го бият.
64
1
 
6
 
! Отговори
Диви сляци с Пари преди 2 години
Така е дивото и селянията и простотията са доживотни.
63
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който не е бил в Банско не знае какви диви селяци са банскалии.Е, и потърпевшият го е разбрал, по трудният начин!
62
2
 
13
 
! Отговори
до 64 преди 2 години
Като си готов да се биеш, трябва да си готов да те гръмна :D Най-много се пазят да не ги обидят най-ограничените вербално хора, които не са способни да отвърнат. Като свършат аргументите и ги избива на бой. Само че за такива тарикати, които като *** сече пътя на улицата и слиза да се бие, си ходя с електрошок за 1200 долара с 10 метра обхват. Имам и друго в сейф. Заповядайте Фици мици и всякакви с малко достойнство и големи комплекси!
61
4
 
10
 
! Отговори
malart преди 2 години
Много честолюбиви се извъдиха всички. Да се ходи в Банско по принцип си е подигравка със самия себе и. Има къде по красиви, уредени и евтини курорти и без агресивни служители. Цената е такава, че явно клиентът се е почувствал ощетен. Но изборът да е там е негов
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фица.... е-и си ***-ката !!!!
59
2
 
3
 
! Отговори
Вики преди 2 години
До тЮлен АДГлупости, всеки може да се качи на лифта. Но, разбира се, трябва да се държи нормално, не да псува като хамалин.
58
6
 
16
 
! Отговори
Фицата преди 2 години
Като си отворен и псуваш хората на майка трябва да си готов да се биеш, то това е идеята на псуването. Така простаците се намират и имат повод да се сбият.По кръстовищата същата работа - отваря си прозореца, псува като каруцарин, обаче после като го изкараш от колата и му шибнеш 2 шамара и почва да реве и да пита "ама що ме биеш, аз не исках да те обидя".
57
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е разбира се! За тези цени и масаж трябва да предлагат на потребителите.
56
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С нашите данъци се плащат милиони за реклами на този и още няколко курорта! Те по-добра реклама от това няма как да си направят. Всички Германци, французи и англичани вкупом ще се засилят да дойдат при Цеко и лифтаджията! Според мен на подобни представителни курорти, трябва да се въведат правила подобни на принципа с училищата. Наказанията трябва да са минимум двойни , за да се отсеят подобни *** служители!
55
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Квото търсил това намерил . дори боят му е малко. Просто си е търсил белята или пък да му излезе безплатно ските
54
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, че от години не ходим там, а като гледам няма и да отидем. Хората затова бягат по чуждите курорти, там няма подобна простотия, а туриста се уважава.
53
0
 
5
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Наказанията за обиди са едни, за бой други. Освен това е много трудно да се докаже в съда кой е обидил, може да е обиждал приятелите си. Докато на видеото ясно се вижда кой кого е бил с щеката. Ако има дела, меката китка печели категорично. Местния индианец ще плаща яко а може и в панделата да влезе ако случи на съдия.