Затвориха за движение Троянския проход

По пътя между Троян и Кърнаре са се образували снегонавявания
8 фев 2022 09:53, Ния Христова
8
Затвориха за движение Троянския проход
Снимка: БГНЕС
Затвориха за движение Троянския проход, съобщават от Агенция Пътна инфраструктура, предаде Нова тв. Причината е, че са се образували масивни снегонавявания, заради снеговалежите и силния вятър.
 
Беклемето е най-високият проход в Стара планина с надморска височина около 1500 м. 
 
"В ход е проект за построяване на снегозащитни съоръжения, които ще позволят целогодишно проходът да е отворен", информира кметът на Троян Донка Михайлова.
 
За изграждането на конструкцията по дължината на трасето са предвидени 39 милиона лева, с които ще се ремонтира и пътната настилка след строежа. Проходът се очаква да е снабден със защита срещу снежната стихия до 2023 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези фирми, които чистят да не съм ги избрал аз? Бате Гойко ги е наместил. Да им скъсват *** от глоби и ще се научат да бачкат
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я, то и при Радев и неговата тайфа затваряли Троян-Кърнаре? Не само при "крадливата мафиия" ГЕРБ! Що така бе моме? Нали пищяхте като прасета по Коледа след всяка природна стихия или привнесено отвън повишение на цените на горивата? Едно е да седиш отстрани като *** свекърва, друго е да свършиш нещо. Да ги светна тези дето се упражняват на тема"пожарникара". Единствена нормално работеща система в България в момента е пожарната. Та дали е обида или комплмент? Ама при толкова акъл...
3
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ейййй! Какви мини са заложили герберите! Горките кирчовци, кокорчовци и радевци! Триград още е откъснат от света. Супер ББ отдавна да е минал с джипката и да е оправил нещата. А тези сега са заети кой да прилапа Булгагаз и се ръфат като улични кучета. Що си мисля, че "народа"им е е последна грижа?
2
1
 
12
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Проход - един стръмен баир и после много стръмна ***. Даже през лятото е опасен. Тунели трябват, тунели. След Втория мост над Дунав.
1
0
 
13
 
! Отговори
Аз да ви обадя преди 2 години
Правилно, защо да се занимават да чистят сред като може да изчакат слънцето да свърши работата, за която им се плаща